Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Προγραμματισμός....

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, με σεβασμό πρώτα απο όλα στην ιστορία του συλλόγου και τους κόπους των γονιών οι οποίοι το κρατούν όρθιο σε περίοπτη θέση και με ραγδαία εξέλιξη και βελτίωση, σε όλα τα επίπεδα, ξεκινά τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν με την αναδιοργάνωση της Ακαδημίας ώστε να δημιουργηθούν απο τώρα τα γκρουπ των παιδιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος τον Σεπτέμβριο.
Επιπλέον, σε ότι αφορά την γυναικεία ομάδα, που πρωταγωνιστεί στην Α2 Εθνική, ούσα δεύτερη τη μία σεζόν και τρίτη την επομένη στις δύο παρουσίες που έχει σε αυτό το επίπεδο, το πλάνο μας είναι, σταθερά, το ίδιο.
Δίνουμε βαρύτητα στη διαχρονικότητα, επενδύουμε στις υποδομές και σε αθλήτριες που θα εκπαιδευθούν στην κουλτούρα του βόλει του Πορφύρα, στηρίζουμε την ίδια πρακτική της επίτευξης συμφωνιών με γνώμονα το ρεαλισμό, τη συνέπεια, τον σεβασμό στην καλή λειτουργία του τμήματος, αδιάφορο αν αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πάντα σε διασταυρώσεις κοινών επιθυμιών.
Στο όνομα καμμίας φιλοδοξίας δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη δική μας φιλοσοφία, έστω και αν οι καιροί, θεωρητικά, το επιβάλλουν.
Ξέρουμε απο που ερχόμαστε, έχουμε σταθερή πορεία, ακολουθούμε μία διαδρομή που έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Η δουλειά θα γίνει, αλλά, μόνο όπως πρέπει.