Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Το βόλει του Πορφύρα έτρεξε σήμερα για την ειρήνη

Το βόλει του Πορφύρα έτρεξε σήμερα για την ειρήνη, στα ''Λαμπράκεια'', τον αγώνα 2.000 μέτρων, στο κέντρο του Πειραιά, με αφετηρία και τερματισμό στο Πασαλιμάνι, στην οδό Γρηγόρη Λαμπράκη, που οργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, με την άριστη δουλειά από την Πρόεδρο Σταυρούλα Αντωνάκου και τους συνεργάτες της.
Δέκα κορίτσια από τα τμήματα Κλειώ και Rookies, ως αντιπροσωπεία του βόλει του Πορφύρα αγωνίσθηκαν και τα κατάφεραν μάλιστα θαυμάσια. Μία εξαιρετική εμπειρία, που συσχετίζεται με την τιμή σε έναν Πειραιώτη αγωνιστή, τον Γρηγόρη Λαμπράκη και με την προσπάθεια του Δήμου Πειραιά να αποδώσει κάθε τιμή στη μνήμη του, καθώς σαν και σήμερα έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του, σε ηλικία 51 ετών ( ξεψύχησε 5 ημέρες αργότερα ). Τρέξαμε για την ειρήνη και ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους, την προπονήτρια μας Δώρα Γκολφινοπούλου και φυσικά τα παιδιά μας που επειδή σήμερα δεν λειτουργούσαν οι συγκοινωνίες, ήλθαν με τα πόδια από το Χατζηκυριάκειο στο Πασαλιμάνι, ώστε να μη λείψουν από αυτή την ευκαιρία να τρέξουν για την ειρήνη.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φωτογραφήθηκε με τις αθλήτριες μας, ηλικίας 11-13 ετών, όπως και η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και Ολυμπιονίκης Σταυρούλα Αντωνάκου.
Να είστε όλοι καλά. Και του χρόνου, να μπορέσουμε να τρέξουμε ξανά, περνώντας ένα δυνατό μήνυμα στα παιδιά μας.
Υ.Γ. 1  Οχι, η Δώρα δεν έτρεξε...Αλλά, ήταν φύλακας άγγελος για τις πιτσιρίκες μας.
Υ.Γ. 2 Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο για τα καλά του λόγια. Η σύζυγος του Βάλλια, λάτρης του βόλει, είναι έτοιμη για την γυναικεία μας ομάδα, αλλά...φορτσάρει και στον αγώνα δρόμου, όπως προκύπτει από την τελευταία φωτογραφία...