Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ολοκληρώθηκε η τετράδα του Final 4

Ολοκληρώθηκε η τετράδα του Final 4 του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ, με την νίκη του Περιστερίου με 3-0 σετ έναντι του Πανιωνίου στο κλειστό της Χωράφας, στο Περιστέρι, στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου.
Το Περιστέρι προκρίθηκε με νίκες 2-1, αν και στη σειρά των αγώνων, ''έσπασαν'' και οι δύο έδρες.
Σημειώνεται ότι η μόνη ομάδα που πέρασε με μειονέκτημα έδρας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, είναι ο Πορφύρας. Απολλώνιος, Ηλιούπολη, Περιστέρι αξιοποίησαν πλήρως το πλεονέκτημα που απέκτησαν από την κατάταξη τους στους Ομίλους, όπου είχαν πάρει την πρώτη θέση.
Ετσ, στο Final 4, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21.5  οι αναμετρήσεις :

Πορφύρας-Ηλιούπολη    ( 8 μ.μ. )
Περιστέρι-Απολλώνιος    ( 6 μ.μ. )

Οι ομάδες που θα νικήσουν στους ημιτελικούς θα παίξουν την Κυριακή 22.5 στις 8 μ.μ. στον μεγάλο τελικό και οι ηττημένες στον μικρό τελικό στις 6 μ.μ.
Την Δευτέρα έως τις 11 π.μ. έχουν το περιθώριο να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους για την διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, οι ενδιαφερόμενες ομάδες.
Οπως γνωστοποίησαν ήδη, Πορφύρας, Απολλώνιος, Περιστέρι θέλουν την ανάληψη της διεξαγωγής των αγώνων.
Το μεσημέρι της Δευτέρας θα ανακοινωθεί από την ΕΣΠΕΔΑ εάν θα πραγματοποιηθεί το Final 4 στο κλειστό Παναγιώτης Σαλπέας στο Χατζηκυριάκειο, ή στο κλειστό του Κερατσινίου στην Ιχθυόσκαλα ή στο κλειστό Περιστερίου στην Χωράφα.
Οπου και εάν παίξουμε, ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Υπενθυμίζουμε ότι ήδη, μετά από πρόσκληση του Πορφύρα, η Ηλιούπολη με χαρά θα έλθει στο Σαλπέας για να παίξουν τα κοριτσάκια μας σε Τουρνουά Μίνι.
ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΝΕΙ !