Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Οι άνθρωποι που επέλεξε το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, ώστε να τους εμπιστευθεί τα παιδιά του

Η ιδιότητα του προπονητή είναι σπουδαία. Γιατί, ο άνθρωπος που την έχει είναι εκείνος που καλείται, σε επίπεδο υποδομών, να συνεργασθεί με παιδιά που δεν έχουν ανάγκη μόνο να τα διδάξει αθλητικά αλλά και να τα γαλουχήσει σε αρχές και αξίες, να τα προσέξει, να τα κατανοήσει και να τα σεβασθεί απόλυτα.
Το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα, πιστό στην πολιτική του, όπως αυτή εκπορεύεται και υλοποιείται από τους γονείς που το διοικούν, επιλέγει τους συνεργάτες του για το προπονητικό τιμ, με πρώτη προτεραιότητα, το ήθος τους και την εμπιστοσύνη που έχουν κερδίσει, σε συνδυασμό με τις ικανότητες τους, με αποτέλεσμα να έχουμε τις διαρκώς αυξανόμενες επιτυχίες των τελευταίων ετών, μόνο με παιδιά του φυτωρίου μας, δίχως μεταγραφές.
Θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν βόλει, να ενστερνίζονται την ανάγκη να ακολουθούν κανόνες, να υιοθετούν την σημασία της συνεργασίας, να πάρουν ώθηση ώστε να φθάσουν όσο πιο ψηλά τους επιτρέπουν οι δυνάμεις τους, μα κυρίως, επιθυμούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, γνωρίζοντας ότι θα έχουν δίπλα τους στο γήπεδο, έναν άνθρωπο που θα τα προσέξει, όπως οι προκάτοχοι τους διαχειρίσθηκαν με σεβασμό, υπευθυνότητα αλλά και ενδιαφέρον, τα δικά μας στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, οι 7 προπονήτριες στις υποδομές του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, θα είναι, με αλφαβητική σειρά, οι :

Δώρα            Γκολφινοπούλου
Πόπη            Καλλή
Νίκη              Μανωλάκου
Στέλλα          Μουστάκη
Βιβή              Μπαλή
Γεωργία        Ξαγοραράκη
Νικολέτα      Συμιδάλα

Οι Καλλή, Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλή, Συμιδαλά είναι μητέρες κοριτσιών, 4 από τα οποία παίζουν βόλει, τα 3 στον Πορφύρα.
Ολες έχουν πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές στο αντίστοιχο τμήμα προπονητικής βόλει της ΓΓΑ.
Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Ξαγοραράκη, είναι παράλληλα, αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας.
Κοντά τους, στις υποδομές μας, θα είναι και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα Βασίλης Πανδής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.
Καλή επιτυχία στο έργο σας.