Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οι Κορασίδες Γ του Πορφύρα νίκησαν 3-1 σετ την Αργυρούπολη, αλλά, το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα....

Τρία στοιχεία ιεραρχούμε ως σημαντικότερα από το αποψινό παιχνίδι των Κορασίδων Γ του Πορφύρα με την Αργυρούπολη στο Σαλπέας, που τέλειωσε με νίκη μας με 3-1 σετ, με συνέπεια να ενισχύσουμε το προβάδισμα που έχουμε αποκτήσει για πρόκριση στο Final 4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Κατ΄αρχήν, συγχαρητήρια στο αδελφό σωματείο του ΑΟΝΑ για το ήθος που το διακρίνει. Οι αθλήτριες του επαίνεσαν τις δικές μας, για την άξια νίκη τους. ΄΄Μπράβο κορίτσια, είστε πολύ καλές, δίκαια κερδίσατε΄΄. Δεν το έχουμε βιώσει πολλές φορές...
Κατά δεύτερο, παίξαμε και για την ασθενούσα Μαρία Σιγάλα, αλλά, δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε γιατί στην τελευταία φάση του αγώνα, χτύπησε η αθλήτρια μας Μαρία Μαριόλη, ένα παιδί που ποτέ, όσα χρόνια είναι στον Πορφύρα, δε μας έχει στεναχωρήσει, αλλά, αντίθετα έχει ΑΡΙΣΤΗ νοοτροπία, εκτός από την βεβαιωμένη χρησιμότητα του.
Γρήγορα κοντά μας και στα δύο Μαράκια.
Και κατά τρίτο, συγχαρητήρια στην Εβελίνα Σπαθούλα, που ήταν υποδειγματική στη συμπαράσταση στις συναθλήτριες της, βάζοντας με μοναδική αθλητοπρέπεια στην πρώτη σειρά την ΟΜΑΔΑ. Εχει δώσει πολλά, δεδομένο είναι ότι θα δώσει ακόμα περισσότερα, με την επιμονή της.
Συνολικά, πολύ καλή εμφάνιση από τον Πορφύρα σε δύσκολο παιχνίδι, με δυνατό αντίπαλο.
Τα σετ ήταν : 25-14, 25-21 ( από 18-10 και 18-21...), 24-26 και 25-21.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Γρηγοριάδη, Δαμίγου, Καλυβάκη, Αφεντάκη, Ε.Ζήκου, Μαριόλη, Ε.Σπαθούλα, Τριβουλίδη.