Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πορφύρας-Ηλιούπολη την Τετάρτη στις 9.45 μ.μ. στο Σαλπέας, για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΑΟΦ Πορφύρας υποδέχεται τον ΓΣ Ηλιούπολης στο Σαλπέας, την Τετάρτη στις 9.45 μ.μ. για το Κύπελλο Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί για τη φάση των 16 του θεσμού, όπου ο Πορφύρας έφθασε αποκλείοντας 4 ομάδες, τις 3 από αυτές εκτός έδρας.
Ο προπονητής του Πορφύρα Βασίλης Πανδής αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη, επεσήμανε στο porfyrasvolley.blogspot.com :
΄΄ Θεωρώ ότι στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος είμαστε ήδη επιτυχημένοι αφού καταφέραμε να είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες από την Α2, την Β΄Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, από όλη την Ελλάδα, μετά από διαδοχικές προκρίσεις εκτός έδρας.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Ηλιούπολη, θέλουμε να παίξουμε δίχως άγχος και να το ευχαριστηθούμε. Ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, ούτως ώστε αυτό να μας βοηθήσει στην προετοιμασία μας για το κυνήγι του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία΄΄.
Οι Κάρτες  Διαρκείας του τμήματος μας θα ισχύσουν κανονικά, όπως στο πρωτάθλημα.
Για τους μη κατόχους τους, θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ για την είσοδο.
A.O.F. Porfyras Volleyball Club   θυμίζουμε ότι είναι ο λογαριασμός μας στο Facebook, όπου θα θέλαμε να δούμε ακόμα μεγαλύτερη εγγραφή φίλων του βόλεϊ του Πορφύρα.