Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Σερί νίκη νούμερο 18 για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, 3-0 τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά

Με 3-0 σετ νίκησε ο Πορφύρας τον ΖΑΟΝ στην Κηφισιά, μπροστά σε 200 φιλάθλους ( 30 από αυτούς, φίλοι του Πορφύρα, τους οποίους ευχαριστούμε για την προσέλευση και υποστήριξη τους  ), σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϊ Γυναικών.
Αυτή ήταν η 18η συνεχόμενη νίκη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για τον αήττητο Πορφύρα που έχει 13 νίκες σε 13 ματς στο πρωτάθλημα και 5 νίκες σε 5 αγώνες στο Κύπελλο Ελλάδος.
Τα σετ ήταν : 18-25, 20-25, 22-25.
Η νίκη του Πορφύρα ήταν δίκαιη, απέναντι σε μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα.
Πολλά λόγια δε χρειάζονται, αλλά, αναμφίβολα, αξίζουν συγχαρητήρια στον Πορφύρα για τη σταθερότητα, την αφοσίωση και τη συνέπεια στην προσπάθεια του.
Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Με σεβασμό σε όλες τις ομάδες, προσήλωση, συγκέντρωση και σοβαρότητα, αλλά και εμπιστοσύνη και φιλοδοξία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
Την Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., στο Σαλπέας, ο Πορφύρας υποδέχεται το Μαρκόπουλο, που είναι στην 7η θέση της Α1 Εθνικής, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το γεμάτο Σαλπέας, με ζεστό χειροκρότημα και υποδειγματικά φίλαθλη ατμόσφαιρα από το κοινό μας, δηλαδή, κατά βάση, τους γονείς και τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας, θα είναι μία όμορφη αποζημίωση για την ΟΜΑΔΑ του Πορφύρα.
Αριστη η διαιτησία των Τσίτσικα-Μ.Οικονόμου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Πανδής-Πόπη Καλλή ) : Γκολφινοπούλου, Σιδεράτου, Φωτεινού, Χρήστου, Μ.Ράπτη, Θεοχάρη, Μουστάκη, Καράκου, Ξαγοραράκη, Κελεσίδη, Ν.Γκούρα, Λιάρου, Θαλασσινού, Κουόλ.
ΖΑΟΝ ( Πέπη Μπλάμη ) : Ντονά, Κόνιαρη, Τσατσούρι, Σκυθιώτη, Μολδοβανίδη, Μπαφατάκη, Καπέλου, Οικονομοπούλου, Καραμαούνα, Κτιστάκη, Αθανασίου, Νικολάτου, Αντωνοπούλου, Καντάρη.