Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πρόκριση για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα με νίκη με 3-0 σετ επί της Αργυρούπολης εκτός έδρας

Οι Κορασίδες Α του Πορφύρα προκρίθηκαν στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος, ως μία από τις 4 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ, μετά την νίκη τους επί της Αργυρούπολης εκτός έδρας, με 3-0 σετ.
Πλέον, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ο Πορφύρας προχωρά στην τελευταία φάση πριν από το Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ, καθώς, ακόμα και με ήττα εντός έδρας από την Ηλιούπολη και νίκη της Αργυρούπολης στο Περιστέρι, ο Πορφύρας υπερέχει της Αργυρούπολης στην ισοβαθμία μας και κρατά την 4η θέση στην βαθμολογία, την καλύτερη που είχε ποτέ στην Α΄Κορασίδων.
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σε προπονήτρια και αθλήτριες, αθλήτριες και προπονήτρια, όπως και στον έφορο του τμήματος Αγγελο Ζαννή. Συνεχίζουμε. Δε ξεχνάμε τι έχουμε περάσει, έχουμε φιλοδοξίες, αλλά, προέχει να είμαστε ψύχραιμοι, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να είμαστε, κάθε φορά, καλύτεροι και σοφότεροι.
Μπράβο σας !
Τα σετ απόψε ήταν : 16-25, 15-25 και 21-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Βαλσάμη, Χονδρουδάκη, Συρίγου, Ε.Ζαννή, Η.Μαννέ, Ο.Καλογεροπούλου, Τριανταφύλλου, Κ.Ράπτη, Κονταράκη, Μαστόρου, Τζώρτζη, Κ.Καλογεροπούλου, Μελισσάρη.