Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 20.12 στις 8 μ.μ. στο Σαλπέας, Πορφύρας-Θήρα. Η ΟΜΑΔΑ σου, σε θέλει κοντά της, ως επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλλει στην Α1 Εθνική, στην Κατηγορία όπου επέστρεψε και θα μείνει.Τελευταίο ματς για την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα στο ΥΠΕΡΟΧΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ 2017. Το Σαλπέας σας περιμένει ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ που αγαπάτε το βόλεϊ του Πορφύρα.

Γράφει ιστορία ο Πορφύρας, ως μία ΟΜΑΔΑ γειτονιάς που αποδεικνύει ότι ΟΛΑ είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις και να υπηρετήσεις με αφοσίωση και συνέπεια τον στόχο. 
Εσύ δεν θα είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, που χρόνια αργότερα θα την διηγούνται και κανείς δεν θα την πιστεύει, γιατί πράγματι κάνει δυνατό το αδύνατο ; 
Σε περιμένουμε στο Σαλπέας.

Υ.Γ. : Σκαλί-σκαλί, βήμα-βήμα, ο Πορφύρας ανέβηκε από την Δ΄ τοπική κατηγορία στην Α1, επτά κατηγορίες πιο ψηλά.
Κέρδισε διακρίσεις, τίτλους, αναγνώριση, αλλά, πάντα θα είναι η ΟΜΑΔΑ που θα ΠΟΛΕΜΑ από την αρχή έως το τέλος, σε όποιες συνθήκες και με όποιες δυσκολίες.
Το οφείλουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μας, αυτά που παίζουν στις 10 ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων στο Βόλεϊ του Πορφύρα και εκείνα που αγωνίζονται στα 5 προαγωνιστικά τμήματα.
Αγώνας έντιμος, όσο μπορείς και όσο αντέχεις.
Και στο τέλος θα κερδίσεις, έστω και αν δεν νικήσεις.