Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Εγραψε ιστορία ο Πορφύρας : 6ος στην Volleyleague Γυναικών

Ο Πορφύρας έγραψε ιστορία απόψε στα Ιλίσια, καθώς, με την νίκη του με 3-0 απέναντι στον Ηλυσιακό τερμάτισε 6ος στην τελική βαθμολογία της Volleyleague Γυναικών, της υψηλότερης κατηγορίας στο Βόλεϊ.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην 28χρονη ιστορία του τμήματος Βόλεϊ του Πορφύρα, που καμαρώνει και για την ανάδειξη της Μαριαλένας Δραγουμάνου ως πρώτης σκόρερ στο πρωτάθλημα.
Η ΟΜΑΔΑ μας, με το μικρότερο μπάτζετ στο πρωτάθλημα, πάλεψε με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΝΤΙΜΑ και ΕΠΙΜΟΝΑ και δικαιώθηκε για τον ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, διαψεύδοντας προγνωστικά, εικασίες και επιθυμίες που την ήθελαν ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.
Θα συνεχίσουμε, πάντα μετρημένα και συνετά, με τις δικές μας αρχές και αξίες, ΑΥΤΟΝΟΜΑ και χωρίς υποχρεώσεις ή εξαρτήσεις, με την ελπίδα ότι όσα καταφέραμε, με την βοήθεια εκείνων που μας αγαπούν, θα ευαισθητοποιήσουν φορείς, εταιρείες και φυσικά πρόσωπα που θα θελήσουν να έλθουν κοντά, ώστε στην επόμενη σεζόν να πάμε ακόμα καλύτερα.
Αλλωστε, έχει...πλάκα να διαψεύδεις Κασσάνδρες, ειδικά δε όσους τώρα μας χτυπούν, δήθεν, φιλικά στην πλάτη, αφού πρώτα κατάπιαν το δηλητήριο τους...
Ευχαριστούμε την ΥΓΙΗ, συντριπτική, πλειοψηφία που μας δείχνει αναγνώριση, εκτίμηση και σεβασμό. Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τον τρόπο ώστε να επιβιώνουμε, απλώς, γιατί έχουμε τρέλα και γουστάρουμε αυτό που κάνουμε.
Οι ΄΄Κατσαρίδες΄΄ της Φρεαττύδας, σας χαιρετούν.
Μπράβο σε τεχνική ηγεσία και αθλήτριες, αθλήτριες και τεχνικό τιμ.
Οι άλλοι είμαστε εδώ για να προσπαθούμε ώστε να έχουν όσα χρειάζονται και κυρίως να δίνουμε την ΑΓΑΠΗ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Κάτι ακόμα : Οταν βλέπεις τα παιδιά της ΟΜΑΔΑΣ σου να κλαίνε γιατί τέλειωσε απόψε αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ, αισθάνεσαι ότι αξίζει ο κόπος...
Αξίζει Βασίλη...