Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μπράβο στην ΄΄Αφροδίτη΄΄, 8η στην Τοπική 2 Γυναικών στην πρώτη χρονιά ζωής της


Στην Τασούλα Λιάρου, τον Σταμάτη Χονδρουδάκη και τον Αγγελο Ζαννή που υποστήριξαν διοικητικά και οργανωτικά το εγχείρημα της νέας ομάδας ΄΄Αφροδίτη΄΄, στον προπονητή Γρηγόρη Μπαμπούνη και σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίσθηκαν με την ΄΄Αφροδίτη΄΄( στη φωτο οι : Ειρήνη Ζουγανάκη, Αννα Μαστόρου, Νικολέτα Παυλίδου, Κορίνα Τσόρβα, Ράνια Καμπόλη, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Ανθή Μάργαρη, πριν από τον νικηφόρο αποψινό αγώνα με 3-0 σετ, σε βάρος του Πανορμίτη Σαλαμίνας ), πολλά ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την προσπάθεια τους.
Η ΄΄Αφροδίτη΄΄τερμάτισε 8η στην Τοπική 2 Γυναικών, στην πρώτη χρονιά ζωής της, με 12 νίκες και 14 ήττες.
Αντιμετωπίσαμε προβλήματα, αλλά, ξεπεράσθηκαν χάρη στην αφοσίωση και την αγάπη στην ΟΜΑΔΑ.
Η δημιουργία της ΄΄Αφροδίτης΄΄ εξηγείται από την επιθυμία μας να παίζουν, ως δανεικές, σε απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον και σε πρωτάθλημα Γυναικών, αθλήτριες που ανήκουν στον Πορφύρα,  ώστε να μεγαλώνει η δεξαμενή από την οποία θα αντλούμε έμψυχο υλικό για την Γυναικεία ομάδα μας.
Το πείραμα πέτυχε και με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις, όπως και με τις αναγκαίες προσθήκες, θεωρούμε ότι θα αποδώσει ακόμα καλύτερους καρπούς.
Θέλουμε τα παιδιά του Πορφύρα να μένουν στο γήπεδο και προσπαθούμε, με κάθε τρόπο, να υποστηρίξουμε αυτή την επιδίωξη μας, που αποτυπώνει το πνεύμα της γενικότερης φιλοσοφίας μας.