Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ανανέωση συνεργασίας με Βασίλη Πανδή και Πόπη Καλλή

Ο ΑΟΦ Πορφύρας προχωρά με την πετυχημένη " συνταγή " της ομάδας που κερδίζει και άρα δεν αλλάζει.
Και το " κέρδος " δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και ηθικό, καθώς, είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ανανεώνουμε την συνεργασία για το Βόλεϊ Γυναικών με 2 σπουδαίους προπονητές και ανθρώπους.
Ο Βασίλης Πανδής θα είναι για 5η χρονιά στον πάγκο του Πορφύρα ως πρώτος προπονητής της Γυναικείας ομάδας μας και μαζί του η Πόπη Καλλή ( που θα ξεκινήσει την 8η σεζόν της στον Πορφύρα ) ως συνεργάτιδα του στη Γυναικεία ομάδα, όπως συνέβη στα 3 προηγούμενα χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
Και οι 2 θα συνεχίσουν να μαθαίνουν σωστό και κανονικό βόλεϊ στα παιδιά της Ακαδημίας μας.
Ο Βασίλης Πανδής δήλωσε :
"Μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πορφύρα αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την συνεργασία μας για έναν ακόμη χρόνο .
Η περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες και ευθύνες, όποτε απαιτείται από όλους μας να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ειδικά τον πρόεδρο της επιτροπής βόλλευ του Πορφύρα κο Νίκο Δελαγραμμάτικα μαζί με την κα Λιάρου για την διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να παίξουμε και πάλι υψηλού επιπέδου βόλλευ αλλά και να πετύχουμε ακόμη περισσότερες νίκες !"
Από την πλευρά της η Πόπη Καλλή επεσήμανε : " Με μεγάλη χαρά ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα του Πορφύρα για 8η συνεχόμενη σεζόν. Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τόσο στο τμήμα των Γυναικών όσο και στα Αναπτυξιακά. Εύχομαι η νέα σεζόν να είναι το ίδιο πετυχημένη όσο και η φετινή και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει με την Διοίκηση ".
Υγεία να έχουμε και όλα καλά θα πάνε.
Με όποια συνθήκη, ο Πορφύρας θα συνεχίσει και θα πάει ακόμα καλύτερα.
Το παιδί σου δεν το αφήνεις.