Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πορφύρας συνεχίζει να στηρίζει την ανάπτυξη, ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ, όχι για τις νίκες στην πρεμιέρα των Παγκορασίδων, αλλά, για την ευπρέπεια και την ηθική προσπάθεια

Ο Πορφύρας στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη στο βόλεϊ, δημιουργώντας αθλήτριες και αποτελώντας τρανό παράδειγμα προς μίμηση ( και φυσικά προς αντιγραφή....) και το αποδείξαμε αυτό και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων με τα αποτελέσματα μας, μα κυρίως με την συμπεριφορά και την αφοσίωση στην ηθική προσπάθεια.
Το γεγονός, επίσης, ότι εκπαιδεύσαμε, αθλητικά, παιδιά που σήμερα είναι αλλού, επίσης, μας χαροποιεί, καθώς, η διαχρονική και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο βόλεϊ του Πορφύρα, παράγει καρπούς, προσφέροντας ευκαιρίες, με τις πόρτες ανοιχτές και δίχως...μπάλες στα πόδια.
Στην  Πόπη Καλλή, την Σία Καμαργιάννη, την Κρίστεν Γκενγκενμπάχερ, τον Βασίλη Πανδή, σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες μας και ΟΛΟΥΣ τους γονείς τους, ΜΠΡΑΒΟ όχι για τις 3 νίκες στα 4 ματς, αλλά, για την υψηλού επιπέδου συμπεριφορά τους, μέσα και έξω από τις γραμμές.
Κοιτάξτε την ουσία, που δεν είναι άλλη από την πειθαρχημένη και ευπρεπή παρουσία, με συνέπεια.
Οταν τα έχεις αυτά τα στοιχεία, δίχως καιροσκοπισμό και βιασύνη ή αλαζονεία, πάντα θα δικαιώνεσαι.
Και μη ξεχνάτε : Πρώτος στόχος είναι να μάθουν βόλεϊ τα παιδιά, με αλτρουϊσμό και συνεργασία, όχι να σηκώνουν κούπες.