Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Εντυπωσιάζουν τα Μίνι του Πορφύρα

Εξαιρετική παρουσία είχαν τα 30 κοριτσάκια του τμήματος Μίνι του Α.Ο.Φ. Πορφύρας που πήραν μέρος σήμερα στο τουρνουά βόλευ που οργανώθηκε απο τον Α.Ο. Μοσχάτου και την ΕΣΠΕΔΑ ,στο όμορφο νεόδμητο κλειστό γήπεδο το οποίο είναι γούρικο για την ομάδα μας αφού εκεί στέφθηκε Κυπελλούχος τον Δεκέμβριο του 2007 .
Φάνηκε η πρόοδος που σημειώνουν τα παιδιά χάρις στις προσπάθειες των προπονητριών τους ,της Πόπης Χατζηκωνσταντή και της Μίνας Τσαπούρη που δουλεύουν με επιμέλεια και επιμονή και δικαιολογημένα αισιοδοξούμε για το μέλλον .
Ο έφορος των Μίνι του τμήματος βόλευ του Α.Ο.Φ. Πορφύρας Νίκος Κλιτσίδης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τη συνεργασία των γονιών και των παιδιών που έφυγαν ευχαριστημένα και χαρούμενα .
Εμείς δε στεκόμαστε στις πολλές νίκες των παιδιών του Πορφύρα και σε αυτό το τουρνουά αλλά στο γεγονός ότι έπαιξαν ,χάρηκαν ,κατάλαβαν γι ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη σημασία έχει να είναι γερά και δυνατά και να έχουν την υπέρτατη ευτυχία να αθλούνται ,να τρέχουν,να μάχονται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων που τα αγαπούν και τα προσέχουν .