Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ολοκληρώθηκε η περίοδος για τον Πορφύρα

Με την τελευταία προπόνηση της σαιζόν που έγινε κάτω απο τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας μας κ.Γιάννη Μπογιατζόγλου ,ολοκληρώθηκε ,σε προπονητικό επίπεδο, η εφετινή αγωνιστική περίοδος για το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα .
Απο σήμερα ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές για τις αθλήτριες μας που θα συναντηθούν και πάλι στις 23 Αυγούστου για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο.
Ο κ.Μπογιατζόγλου συζήτησε με καθεμία ξεχωριστά απο τις αθλήτριες μας ,μικρότερες και μεγαλύτερες κι αρχίζει κι εκείνος τον προγραμματισμό του για την καινούρια σαιζόν.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη ,με το σκεπτικό της ενίσχυσης της ομάδας αλλά και της παράλληλης επένδυσης για το μέλλον .
Ο Πορφύρας έχει ενοχλήσει αρκετούς κι αυτό το καταλαβαίνουμε καθημερινά ,ωστόσο ,είναι ευχάριστο ότι έστω κι έτσι αναγνωρίζεται η πρόοδος της ομάδας μας κι η καταξίωση που έχει κερδίσει .
Εμείς πάντως ευχόμαστε σε όλες κι όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ.
Ο κόσμος του αθλητισμού είναι πολύ όμορφος και του βόλει ακόμα ωραιότερος ,για να χάνουμε χρόνο προκειμένου να ασχολούμαστε με όσα δεν έχουν σημασία .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ