Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ζωή απο την Ακαδημία μας

Ενα στοιχείο που δεν γνωρίζουν, ίσως, ορισμένοι φίλοι μας είναι αυτό το οποίο αφορά τον κανονισμό που έχουμε θέσει ως τμήμα, για τη συγκρότηση της 12άδας της γυναικείας ομάδας μας.
Ο προπονητής που αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, στην Α2 Εθνική κατηγορία και πρωτύτερα στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, γνωρίζει ότι είναι επιβεβλημένο να έχει στην 12άδα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 3 αθλήτριες με πρώτο δελτίο στον Πορφύρα.
Αδιάφορο ποιές θα είναι, αλλά, πρέπει να είναι 3. Το λιγότερο.
Ετσι, ενθαρρύνουμε τη λειτουργία της Ακαδημίας μας και αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που εκπαιδεύουμε.
Και προφανώς, για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο που ανεβήκαμε με τεράστια προσπάθεια, κάτι καλό κάνουμε.
Στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, ήταν 4 ή 5 κορίτσια απο την Ακαδημία μας, πάντα στην 12άδα.
Στην πρώτη σεζόν μας στην Α2 Εθνική, το 2012-2013, ήταν απο το φυτώριο μας στην 12άδα, οι Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Χαλβατζή και στη σεζόν 2013-2014 οι Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Θαλασσινού.
Και εναλλακτικά, έπαιρναν ρόλο και χρόνο και οι Λιάρου, Α.Πρίφτη, Τσιραντωνάκη.
Στην περίοδο 2014-2015, θα έχουμε στη 12άδα μας απο την Ακαδημία μας, 3, 4 ή και 5 απο τις Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Θαλασσινού, Α.Πρίφτη, Λιάρου.
Η Ακαδημία που δημιουργήσαμε, μας δίνει ζωή και έμπνευση, δύναμη και ενθουσιασμό.
Και είναι υποστηρικτική της γενικότερης εικόνας της ομάδας μας που επενδύει στο μέλλον, φροντίζει το σήμερα και τιμά ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα, κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.
Αλλωστε, ο Πορφύρας είναι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και στις υποδομές του, απλώς, πάντα κρατά χαμηλούς τόνους.
Πανηγυρίζουμε όταν νιώθουμε ότι συνδυάζουμε την πρόοδο στο βόλει με παραμέτρους, όπως είναι η αθλητική διαπαιδαγώγηση και η ανάπτυξη των μαθητικών δεξιοτήτων.
Εδώ, πάντως, όλα είναι ΔΙΑΦΑΝΗ και τίποτα δεν είναι δήθεν.
Οχι ότι δεν κάνουμε λάθη, αλλά, είμαστε πάντα μπροστά σας για να τα συζητήσουμε.