Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Τα παιδιά μας πάνω απο όλα....

Λοιπόν, εμείς εδώ δεν κάνουμε πολιτική.
Κάνουμε όμως, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ αθλητισμό. Είμαστε Πορφύρας, μην το ξεχνάτε.
Ο Λάμπρος Πορφύρας σπούδασε Νομική μέσα στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, ο σύλλογος μας πάντα βάζει την γνώση και τη μόρφωση πάνω απο όλα.
Τα παιδιά μας πρέπει να μείνουν αφοσιωμένα στις προπονήσεις και την καθημερινότητα τους και φυσικά στο σχολείο, στην προετοιμασία για την επόμενη σχολική περίοδο.
Ετσι, καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά κι ικανοποίηση την προσφορά που έκαναν για τα παιδιά μας τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.
Η κοινή ανακοίνωση μας είναι προπομπός για το τι θα ακολουθήσει αλλά και μία ευγενική προσφορά, ειδικά απο τον κ.Θεόδωρο Καλαιτζίδη, έναν εμπνευσμένο εκπαιδευτικό με τον οποίο χαίρεσαι να μιλάς και να συνεργάζεσαι.
''Το τμήμα βόλει Γυναικών του «ΑΟΦ Πορφύρας» και  ο όμιλος  φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» ( www.diakrotima.gr ,Κουντουριώτου 146-148, Πειραιάς, 210-4133810 ), με χαρά ενημερώνουν τις αθλήτριες της ομάδας μας και τους γονείς τους για την συνεργασία τους η οποία θα ξεκινήσει άμεσα, με στόχο την ποιοτική και προσιτή εκπαίδευση των αθλητριών μας.
Για τις αθλήτριες της ομάδας μας, οι οποίες  στη σχολική περίοδο 2015-2016, θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα των τάξεων του Γυμνασίου και της Α΄και Β΄Λυκείου, τους παρέχεται η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ μαθησιακής υποστήριξης, κάλυψης κενών και εμπέδωσης της ύλης, για διάστημα 3 εβδομάδων, απο 29 Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουλίου, απο τους εκπαιδευτικούς των φροντιστηρίων «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» στην κεντρική διοίκηση του ομίλου στον Πειραιά. .
Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί με την γνωστοποίηση απο την πλευρά των παιδιών στην Γραμματεία των φροντιστηρίων της αθλητικής σύνδεσης τους με το βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και κατόπιν επιβεβαίωσης της ιδιότητας τους απο εκπρόσωπο του τμήματος μας.

Η συνεργασία με το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ , τον μεγαλύτερο όμιλο φροντιστηρίων Μ.Ε σε Ελλάδα και Κύπρο θα συνεχιστεί και την νέα σχολική χρονιά σε πολλά επίπεδα, γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός , ο πολιτισμός και η εκπαίδευση είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα κτιστεί το μέλλον των παιδιών μας'' .