Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο προσανατολισμός μας

Λοιπόν, επειδή η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του τμήματος βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα μεγαλώνει, μερικές κουβέντες καρδιάς :
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γιατί φέρατε σε εμάς τα παιδιά σας, γιατί εντέλει μας προτιμήσατε.
ΜΑΣ ΤΙΜΑ η εμπιστοσύνη σας.
ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι θα παίζουν στον Πορφύρα οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και οι πιο ΣΥΝΕΠΕΙΣ. Οι συγγένειες και οι προνομιακές καταστάσεις, είναι για την Βουλή και το Δημόσιο, όχι για το βόλεϊ του Πορφύρα.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ μας παραμένει η ανάπτυξη και αξιοποίηση της Ακαδημίας μας, με έμφαση στην ανάδειξη της χρησιμότητας των αθλητριών μας, κυρίως, στη βελτίωση τους.
ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ για τον καθρέφτη της γυναικείας ομάδας μας, ειδικά, επειδή 11 από τα 15 δελτία των αθλητριών της είναι του Πορφύρα. Εμείς, ότι και εάν γίνει, θα είμαστε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ.
Λεφτά δεν έχουμε. Με ηρωϊσμό πολεμάμε, όποιος θέλει βοηθά, αλλά με το όνομα και την αξιοπρέπεια μας, μόνο ο Θεός που μας έφτιαξε μπορεί να παίξει. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ; Περνάμε καλά με την...τρέλα μας. Και μετά από χρόνια, ακόμα, θα ψάχνουν πολλοί να βρούν  το μυστικό της επιτυχίας του βόλεϊ του Πορφύρα με τα ελάχιστα μέσα και τις μεγάλες διακρίσεις.
ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ : Οταν είσαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ με τους ανθρώπους και αγωνίζεσαι ΑΔΙΑΚΟΠΑ για το καλό, την βρίσκεις την άκρη.
ΕΝΤΕΛΕΙ, να είστε καλά. Οσοι μας αγαπάτε, μας στηρίζετε, όσοι δε μας αγαπάτε, μας δίνετε κίνητρο.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ δίνοντας ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στην κοινωνία, γιατί αυτό είναι που μετράει στην καρδιά και στην κοινωνία, όχι οι τίτλοι που είναι ΕΥΚΟΛΟ να κατακτηθούν, όπως έχουμε αποδείξει.
ΑΦΟΣΙΩΣΗ από όλες και όλους και ΨΥΧΗ και θα δείτε ότι όρια δεν υπάρχουν για τον Πορφύρα μας....