Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ο Πορφύρας νοιάζεται για τα παιδιά του

Η, επιτυχής, παρουσία του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, δεν αλλάζει τον προσανατολισμό που εξασφαλίζει την διαχρονικότητα στην, υγιή, λειτουργία του τμήματος.
Ωραία τα σαλόνια και τα μεγαλεία, αλλά, αν δεν φροντίσεις, τώρα που είσαι στα ψηλά, τις ρίζες σου, μόλις ξυπνήσεις από το όνειρο, θα δείς ότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο...
Πρώτο μέλημα μας ήταν, είναι και θα είναι η σωστή ανάπτυξη της Ακαδημίας μας και η κατάλληλη σύνδεση της με την Γυναικεία ομάδα μας, ώστε το Βόλεϊ του Πορφύρα να είναι πάντα όχι μόνο ζωντανό αλλά και ακμαίο και να μην έχει ανάγκη ούτε από μάγους, μα ούτε και από μεσσίες, παρά μόνο από το δικό του αίμα και από τα παιδιά του, τα οποία όλοι αναγνωρίζουν ότι ( υπερ )προσέχουμε.
Σε εφαρμογή αυτού του σκεπτικού και προκειμένου να αξιοποιηθεί κατάλληλα η, εξαιρετική, φουρνιά του 2000, καθώς, δεν ήταν δυνατό να παίξουν 30 αθλήτριες στο πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Πορφύρα, δόθηκαν 13 αθλήτριες από την Ακαδημία μας, δανεικές για 1 χρόνο, στο νεοσυσταθέντα σύλλογο ΑΣ Αφροδίτη Βόλεϊ που εδρεύει στο Χατζηκυριάκειο και πήρε το όνομα του από τον όρμο της Αφροδίτης, κάτω από τον Σταυρό που είναι το μνημείο του Αφανούς Ναύτη.
Παράλληλα, μέριμνα και αγωνία μας ήταν να μείνουν τα παιδιά μας στο γήπεδο.
Και το πετυχαίνουμε, δείχνοντας επιπλέον ότι προτεραιότητα μας είναι το κοινωνικό έργο, η ουσία του αθλητισμού και η φροντίδα για παιδιά που μεγαλώνουν μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια, με τους γονείς τους να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
Λάθη κάναμε και θα κάνουμε και άλλα, αλλά, την ειλικρινή αγάπη μας στα παιδιά, ουδείς μπορεί να την αμφισβητήσει.
Ο ΑΣ Αφροδίτη θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Γυναικών της Τοπικής Κατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ και δεν πρόκειται να έχει αναπτυξιακές ομάδες.
Σκοπός της μετακίνησης των παιδιών μας σε περιβάλλον όπου θα αθλούνται και θα αγωνίζονται με τις αρχές του Πορφύρα, είναι να έχουν χρόνο συμμετοχής σε επίπεδο Γυναικείου πρωταθλήματος, να προσαρμοσθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από την ανάπαυλα της Γ΄Λυκείου και των εξετάσεων για το Πανεπιστήμιο και να ετοιμασθούν ώστε μέσα από την τριβή στο γήπεδο, να πάρουν και να δώσουν ότι πραγματικά επιθυμούν και τους αξίζει.
Στην περίοδο 2018-2019, με τον ΑΣ Αφροδίτη θα παίζουν, με υποσχετική από τον Πορφύρα, οι αθλήτριες : Αυγουλή, Κ.Ζαννή, Δ.Ζήκου, Ε.Ζουγανάκη, Καμπόλη, Ε.Λυμπεροπούλου, Μαστόρου, Μπούσουλα, Μπουτσελάκου, Παυλίδου, Ράμπουα, Τσόρβα, Χονδρουδάκη.
Θα είμαστε, όπως πάντα, ΔΙΠΛΑ σας.