Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μας δίνεις δύναμη


Στην αρχαιότητα, η αρχική έννοια της λέξης ΄΄χορηγός ΄΄, αφορούσε εκείνον που ανελάμβανε να καλύψει την δαπάνη για τον χορό σε ένα δράμα ή μία γιορτή.
Στη σημερινή πραγματικότητα, ΄΄χορηγός΄΄ είναι εκείνος που συμβάλλει στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών και εξόδων, σε αθλητικές δράσεις ή πολιτιστικά ή άλλα εκπαιδευτικά και κοινωνικά γεγονότα, με ευρύτερη πλέον σημασία ως όρος.
Στην περίπτωση του Βόλεϊ του Πορφύρα, ο χορηγός μας Γιάννης Βασιλόπουλος, ο άνθρωπος που είναι πίσω από την πολυσήμαντη επιτυχία της επιχείρησης τροφίμων ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ, στον Πειραιά ( εικονίζεται στο δεξί άκρο της φωτογραφίας, με απλωμένα τα χέρια, πανηγυρίζοντας την νίκη επί του Αρη, με 3-2 σετ ), απλώς, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, που δείχνει ειλικρινή σημάδια αναγνώρισης και φιλίας και μας στηρίζει με την παρουσία και την θετική ενέργεια του.
Ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αίαντα Ευόσμου, μίλησε στις αθλήτριες, δείχνει ότι είναι κοντά μας.
Πάνω από όλα, μας δίνει δύναμη.
Γιατί, σε αυτό το ταξίδι, εκ των πραγμάτων, τίποτα δεν έχει αξία και διάρκεια, δίχως να αυξηθεί ο αριθμός των συμπαικτών.
Τα μονόπρακτα δεν μας αρέσουν.
Θέλουμε δράμα ή γιορτή, μία κανονική παράσταση, όπως στην αρχαιότητα.
Με τους πρωταγωνιστές, τους συντελεστές, το κοινό, και τους χορηγούς, ΜΑΖΙ.