Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

΄΄Πήρα την σωστή απόφαση, με τον Πορφύρα΄΄



Η καθημερινής κυκλοφορίας εφημερίδα του Ιλλινόϊς των Η.Π.Α., Herald Whig, έκανε αφιέρωμα στην νέα Αμερικανίδα πασαδόρο του Πορφύρα Kristen Gengenbacher, η οποία κατάγεται από αυτή την περιοχή.
Εκτενής είναι η αναφορά στον Πορφύρα και η Kristen σχολιάζοντας την επιλογή της, επεσήμανε : ΄΄ Πήρα την σωστή απόφαση. Ξέρω ότι θα το μετάνιωνα εάν δεν προσπαθούσα να παίξω επαγγελματικά, έστω μόνο για έναν χρόνο΄΄.
Η εφημερίδα προβάλλει τον Πορφύρα, αλλά, μας τα...χαλάει για τον Πειραιά, καθώς, παρουσιάζει την πόλη μας ως...προάστιο της Αθήνας, ωστόσο, θα...αποκατασταθεί η ...ιστορική αλήθεια.
Για την μεταγραφή της, η Kristen, δηλώνει : ΄΄Είναι παράδοξο, τρελό, αλλά και φανταστικό. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική. Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Παράλληλα, θα ζήσω έναν διαφορετικό πολιτισμό, κάτι που επίσης με ενθουσιάζει΄΄.
Η 23χρονη βολεϊμπολίστρια, που τέλειωσε την κολλεγιακή καριέρα της με 3.729 ασίστ, με την ομάδα του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο ( την 3η καλύτερη επίδοση στον θεσμό του κολλεγιακού πρωταθλήματος ) έχει ταξιδέψει, με την αντιπροσωπευτική ομάδα των Η.Π.Α., σε Μεξικό, Ελ Σαλβαδόρ, Σλοβενία, Κροατία, Ιταλία, αλλά, δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα.
Οι γονείς της, ήδη, προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και η Kristen ελπίζει ότι ΄΄θα την δούν στα καλύτερα της απόδοσης της΄΄.
Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο, έπαιξε μπιτς βόλεϊ και τώρα υποστηρίζει : ΄΄ Μου έλειψε η πάσα της μπάλλας και η οργάνωση της επίθεσης, σε ένα ομαδικό παιχνίδι, όπως και η συνύπαρξη στο γήπεδο με άλλους 5 ανθρώπους, στους οποίους πρέπει να έχεις την δυνατότητα να βασισθείς στο άθλημα που τόσο αγαπώ΄΄.