Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Τον Πορφύρα να τον ΣΕΒΕΣΤΕ, όπως σας ΣΕΒΕΤΑΙ !


Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του Πορφύρα, που δείχνουν σε κάθε παιχνίδι μας, πως πρέπει να είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Α1 Εθνικής Βόλεϊ, είναι η αναγνώριση της προσπάθειας, παρά την ήττα με 3-1 σετ από την Θήρα.
Επειδή ωστόσο, στον Πειραιά έχουμε πολύ ψηλά την αξία του σεβασμού, τον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ κιόλας από όποιον έρχεται στο γήπεδο μας, με όποια ιδιότητα.
Ο προπονητής της Θήρας, Γκάϊτς, αναφέρθηκε σε τρία σετ που πήραν οι αθλήτριες του και σε ένα που έχασε εκείνος.
Στον αλαζόνα, γνωστό και από πέρσι στην επίσκεψη του στο Σαλπέας, προπονητή της ομάδας την οποία αποδείξαμε δημόσια ότι τιμούμε άψογα και ειλικρινά σε επίπεδο διοικήσεως και αθλητριών, ας πεί κάποιος ότι είναι unfair να υποτιμά τις αθλήτριες της ομάδας που και πέρσι άλλωστε τον...ανησύχησαν, παίρνοντας βαθμό από την Θήρα στο γήπεδο μας.
Εκείνα τα 2 σετ, πάλι ο ίδιος τα έχασε ;
Κάτι ακόμα.
Στο 3ο σετ, στο 24-24, η διαιτητής κα Μουλά πήρε την φάση πάνω της και έδειξε άουτ σε φάση όπου ο επόπτης έδειξε ΄΄ μέσα΄΄, με την μπάλλα να ΄΄ σκάει΄΄ ακριβώς μπροστά του. Ετσι έγινε αντί για το 25-24, το 24-25 στο καθοριστικό 3ο σετ.
Μπορείτε να πάτε στο 1.42.36 και να δείτε ότι ο προπονητής της Θήρας, ο οποίος στην αμέσως προηγούμενη φάση, είχε δεχθεί κίτρινη για διαμαρτυρία, έχει πάει πάνω στον επόπτη και έχει έλθει πρόσωπο με πρόσωπο με εκείνον, ωρυόμενος.
Ουδείς πειθαρχικός έλεγχος στον Γκάϊτς.
Την απόφαση για το μέσα ή έξω δεν θα την κρίνουμε.
Αλλά, στην ...ανάσα, ο Πορφύρας δέχεται παρατήρηση από διαιτητές και εδώ δεν τρέχει τίποτα...
Αρα, να κάνουμε και εμείς τα ίδια, στον βωμό της επιτυχίας ;
Γιατί αυτό το μήνυμα περνάει...Οχι από εμάς...
Τον σεβασμό τον κερδίζεις.
Οπωσδήποτε, ωστόσο, τον απαιτείς.
Ναι, δεν έχουμε τα λεφτά άλλων.
Οχι, δεν δεχόμαστε να δείχνετε ότι δεν μας σέβεστε.
Στο τέλος της ημέρας, Πορφύρας και Θήρα στο ίδιο CEV Challenge Cup θα παίξουν.
Α, κάτι τελευταίο.
Ο Πορφύρας ιδρύθηκε το 1957 και το βόλεϊ του το 1991. Αγωνιζόμαστε με νύχια και δόντια, ματώνοντας, από το 2005, για να ανέβουμε σκαλί σκαλί τις κατηγορίες, με ισχυρότατο ανταγωνισμό.
Χθεσινοί δεν είμαστε...Το μόνο βέβαιο...
Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα.
Και όσοι δεν ξέρουν ή θέλουν να ξεχνούν, ας μάθουν ή θυμηθούν ποιός είναι ο Πορφύρας, που μια ζωή πορεύεται μόνος, με αξιοπρέπεια και οπωσδήποτε δίχως συμψηφισμούς.
Καταλαβαινόμαστε, είμαι βέβαιος...