Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πορφύρας-ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 8 μ.μ στο Σαλπέας

Η, με κόπο, πόνο, αφοσίωση και αμέτρητες θυσίες, σπαθάτη και πανάξια, παρουσία του Πορφύρα στην Volleyleague Γυναικών, μας προσφέρει την ευκαιρία που κερδίσαμε, ώστε να παίζουμε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού.
Αντιμετωπίσαμε, ήδη, Ολυμπιακό, Αρη, Παναθηναϊκό ( μόλις την Τετάρτη ) και το Σάββατο υποδεχόμαστε στις 8 μ.μ. στο Σαλπέας, τον ΠΑΟΚ, που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία με φιλοδοξίες και πέρσι στο Κύπελλο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, μας φιλοξένησε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.
Χρέος και ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ μας, να οργανώσουμε ΑΨΟΓΑ και αυτό το ματς, σε ΦΙΛΑΘΛΗ ατμόσφαιρα, με το κοινό μας,γονείς και παιδιά της Ακαδημίας μας, να συμπαρίστανται στον Πορφύρα, με ενθουσιασμό αλλά και κοσμιότητα, προς όλες και όλους τους συντελεστές του παιχνιδιού, στο όμορφο και ιστορικό ταξίδι μας με τις ομάδες με τις οποίες όλοι ονειρεύονται να παίζουν, αλλά επίσης και με εκείνες, τις ταπεινές που δίνουν αξιοσέβαστη μάχη επιβίωσης.
Ο Πορφύρας είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ και αυτή την διαφορετικότητα, με αφοσίωση, πείσμα και πάθος, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να υποστηρίζουμε αέναα.
Οι προσωπικές πικρίες δεν αφορούν το σύνολο, που είναι πάνω από οτιδήποτε και οιονδήποτε.
Ο Πορφύρας ΜΑΣ δίνει εξετάσεις και πάλι και θα τις περάσει, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, με το ΗΘΟΣ και την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ του !
Καλό παιχνίδι !

Υ.Γ. Μακάρι να μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τον ΠΑΟΚ για την αλλαγή ώρας, όπως είχε πράξει όταν παίξαμε στη Μίκρα. Θα υπάρξει, είναι βέβαιο, άλλη ευκαιρία.