Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Τιμή και Ευχαριστώ στην Νόβη Γκούρα, που συνεχίζει να μας διδάσκει και να μας στηρίζει στα 40 της




 Η ΚΥΡΙΑ με το νούμερο 2 στην πλάτη, στο πρώτο παιχνίδι του Πορφύρα στην Α1 Εθνική, στο κλειστό του Πανελληνίου με τον Παναθηναϊκό, πριν από 5 χρόνια, είναι μαζί μας και στις 9 συνεχόμενες σεζόν της ομάδας μας στην Α1 και στην Α2.

Σήμερα, έχοντας κλείσει 40 χρόνια ζωής ( γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1980 ) μας κάνει την τιμή, να παραμένει για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο στον Πορφύρα, ώστε να στηρίξει με την πείρα και την ποιότητα της, το νεανικό σύνολο της ομάδας μας, όπου η επόμενη σε ηλικία αθλήτρια είναι η 25χρονη Εβελίνα Θαλασσινού και οι πιο μικρές, η 16χρονη Μαρία Κοκκόνη και η 14χρονη Αναστασία Σακιζλή.

Η Νόβη Γκούρα είναι εμβληματικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Πορφύρα στις Εθνικές Κατηγορίες, όπως η Νίκη Μανωλάκου, η Στέλλα Μουστάκη, η Αννα Φωτεινού.

Την ευχαριστούμε γιατί δέχθηκε να μείνει ενεργή αθλήτρια, προσφέροντας παράλληλα τις υπηρεσίες της ως προπονήτρια στο τμήμα Baby Volley, πριν από όλα ως μητέρα, όχι απλώς ως εκπαιδεύτρια.

Η υπομονή και το ήθος της ανώτερης αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας και μητέρας αθλήτριας μας, περιποιούν τιμή στον Πορφύρα, που έστω και αν βλέπουμε πια ότι έγινε της ...μόδας η έκφραση, είναι ( με τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες και τις υπερβολές μας....) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,

Καλή σεζόν Νόβη -- τελευταία των Μοϊκανών μιας εποχής με ελάχιστους συνεχιστές -- και ελπίζουμε το ελληνικό βόλεϊ να βρεί χρόνο και τρόπο ώστε να σε τιμήσει, ανεξάρτητα από ότι θα πράξει ο Πορφύρας.