Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Γ. Γεραπετρίτης : '' Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Πορφύρα...''

 



Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, παιδί του Χατζηκυριακείου, δεν το έκρυψε ούτε στην τελευταία συνέντευξη του στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ότι αγαπά τον Πορφύρα στον οποίο αγωνίσθηκε ως μπασκετμπολίστας, μαζί μάλιστα με τον νυν Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Μακρυγιάννη :

'' Ο Πορφύρας έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι της ζωής μας, όχι μόνο για το άθλημα καθ’ εαυτό με το οποίο είχαμε ψύχωση ούτως ή άλλως αλλά κυρίως γιατί ήταν ένας πολύ ισχυρός κοινωνικός πυλώνας, ήταν τα παιδιά της γειτονιάς. Σήμερα είμαι πολύ υπερήφανος γιατί είναι μια πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα, πηγαίνει άριστα, διοικείται από άξιους ανθρώπους και αποτελεί υπόδειγμα στο χώρο του αθλητισμού ''.

Ο κ. Γεραπετρίτης, που διέπρεψε ως καθηγητής της Νομικής Αθηνών, βράβευσε πέρσι στην κοπή της πίτας του συλλόγου, την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα για την πρώτη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Τσάλεντζ Καπ ενώ το ενδιαφέρον του για τον Πορφύρα είναι έκδηλο και πάνω από όλα ειλικρινές.

Τα καλά λόγια του, δίνουν δύναμη....

Σύντομα θα τον δούμε στο Σαλπέας, παρά το βαρύ πρόγραμμα του...'' Τσιμπάει '' το αίμα και θα βρεί τον χρόνο...

Ο αδελφός του Λάκης, ήταν ο πρώτος σκόρερ μας το 1981 στη μοναδική σεζόν της ποδοσφαιρικής ομάδας μας στην Α΄Πειραιώς.