Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ελα να γίνεις και εσύ Μέλος μας !



 Επειδή ...βαρεθήκαμε να ...μετράμε τα ευρώ, από τα χρήματα που θα δοθούν από την Πολιτεία ( ως ποσοστό από το στοίχημα... ) αλλά και από τις ...χορηγίες των ...σεϊχηδων που έχουν έλθει κοντά μας και κρατούν το Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα για 10 σερί χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες ( 6η σεζόν η φετινή στην Α1 ), είπαμε να επιστρέψουμε στην παραδοσιακή αξία της Κάρτας Μέλους, όπως κάθε χρόνο άλλωστε.

Ζητιανιά από εμάς, σύνδεση με το τμήμα για εσάς και δυνατότητα στήριξης και εισόδου στους αγώνες της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πορφύρα, που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια από την ίδρυση του.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος, είτε στο porfyrasvolley@gmail.com είτε στον κο Νίκο ή στον κο Αγγελο ή στους εφόρους της Ακαδημίας.

Με την συλλογικότητα ζούμε, έτσι μένουμε ανεξάρτητοι και με την ίδια λογική και αυτό το νοικοκυριό συνεχίζουμε.

Οποιος εκτιμά, το δείχνει στην πράξη, δεν ...κοστίζει πολύ περισσότερο από τα καλά λόγια και παράλληλα γίνεσαι μέρος μιας προσπάθειας που είναι ( και ) δική σου...

Παράλληλα, πρώτα ο Θεός, θα παρακολουθήσετε 13 σπουδαία ματς στο Σαλπέας, με υψηλού επιπέδου βόλεϊ στο καλύτερο πρωτάθλημα ίσως όλων των εποχών.