Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Τα άτομα με δικαίωμα εισόδου στο Πορφύρας-ΠΑΟΚ

 Τα 42 άτομα που έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα του Σαββάτου Πορφύρας-ΠΑΟΚ στις 8 μ.μ. στο Σαλπέας, συν 5 που θα έλθουν από τον Δικέφαλο του Βορρά, είναι τα εξής :  

Αφεντάκης, Χ.Βαλσαμάκη, Π.Βαλσαμάκης, Βασιλόπουλος, Γιαννακοπούλου, Γιαννόπουλος, Α.Γκούρα, Ν.Γκούρα, Γράψα,  Καβαλιεράκης, Καπακτσόγλου, Καράμπελα, Καριπίδη, Καστρίτη, Κουτσονικολής, Λαθούρης, Λειβαδίτης, Λεσμόντ, Μενούνος, Μυτάκη, Μπουρέκας, Μυλωνά,  Νικολαϊδης, Παππάς, Υ. Παππά, Ε.Ραδίτσα, Ράπτης, Ρηγοπούλου, Σαϊντ, Σ.Σακιζλής, Ρ.Σάντε, Σ.Σάντε, Σιγάλας, Β.Σπυράκης, Ι.Σπυράκης, Φ.Τσένη, Α.Τσένης, Τσιλιβάκος, Φραγκάκης, Φραγκόπουλος, Χαλβατζής, Χούντα. 

Αφήσαμε ένα περιθώριο για 3 θέσεις, ΜΟΝΟ για κορίτσια από την Ακαδημία μας ή παλιές αθλήτριες του συλλόγου ή μέλη του Δ.Σ. του Πορφύρα.

Δυστυχώς, ουδείς άλλος ( πλην φωτορεπόρτερ από το ΙΝΤΙΜΕ ή την EUROKINISSI, του γιατρού αγώνα και των ball girls ) θα εισέλθει στο Σαλπέας, καθώς, η λίστα συγκροτείται και αποστέλλεται μάλιστα στα αρμόδια όργανα ώστε να τηρείται ΠΙΣΤΑ το υγειονομικό πρωτόκολο ( θυμίζουμε ότι με άδεια γηπέδου για 100 άτομα, δεν μπορούμε να βάλουμε πάνω από 50 άτομα, ενώ εισιτήριο ΔΕΝ υπάρχει ).