Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ενημέρωση για τις Παγκορασίδες Δ-Ε

Για τα παιδιά μας των Παγκορασίδων Δ-Ε και του Προαγωνιστικού που προπονούνται μαζί τους, έχουμε την εξής ενημέρωση :

Κατόπιν επιθυμίας του, ο  προπονητής μας Μίλος Ραντοϊκοβιτς, για επαγγελματικούς λόγους, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αποχωρεί γενικώς από το βόλεϊ σάλας, όχι μόνο από τον Πορφύρα, όπου θα τον περιμένουμε όποτε κρίνει ότι οι καταστάσεις του επιτρέπουν να επιστρέψει, καθώς, είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένοι από το ΗΘΟΣ και το ΕΡΓΟ του και τον αγαπάμε σαν ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Αυτά τα τμήματα, συνεχίζουν με την κα Ελενα, παρούσα δίπλα τους όπως άλλωστε συνέβαινε μέχρι τώρα.

Ωστόσο, την Πέμπτη προπονούνται για τελευταία φορά στη Δοκίμων, Παρασκευή θα έχουν στο Σαλπέας και από την άλλη εβδομάδα θα κάνουν σε Γυμνάσιο και Σαλπέας, στις ώρες που θα τους γνωστοποιήσουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για λόγους αριθμητικούς, προγραμματισμού σε σχέση με τη νέα σεζόν, ηλικιακής ανακατανομής και καλύτερης διευθέτησης των τμημάτων, ένας αριθμός παιδιών θα μετακινηθεί άμεσα ( από την Πέμπτη 18/5 ) στο τμήμα Παγκορασίδων της κας Πόπης που θα αγωνισθεί στη νέα σεζόν αμιγώς με παιδιά γεννημένα του 2010 και του 2011.

Πρέπει τα παιδιά να συνεχίσουν σε αυτή τη μεταβατική περίοδο να δουλεύουν στην τεχνική, όπως έκαναν έως τώρα και για αυτό είναι αναγκαίο να μοιρασθούν, εφόσον έχουμε την πολυτέλεια των αρκετών και καλών προπονητών-τριών.

Θα προστεθούν και άλλα παιδιά του 2010 και του 2011 σε αυτό το τμήμα της κας Πόπης, αλλά, προοδευτικά ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά.

Τα παιδιά που από την Πέμπτη 18/5 συνεχίζουν με την κα Πόπη, κατόπιν των συνεννοήσεων μεταξύ των προπονητών ώστε για ΟΛΑ τα παιδιά να υπάρχει η καλύτερη δυνατή παροχή για την βελτίωση τους από μέρους μας, είναι : 

ΒΑΤΙΣΤΑ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ- 2010

ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΟΛΓΑ- 2010

ΓΙΑΛΛΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑ- 2010

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ- 2010

ΜΠΟΡΙΤΣΙ ΕΛΙΣΑΒΕΤΑ- 2010

ΣΑΛΠΕΑ ΑΡΙΣΤΕΑ- 2010

ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ- 2010

ΜΕΛΙΓΚΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ- 2010

ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΕΛΙΝΑ- 2010

ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΑΜΑΛΙΑ- 2011 

ΑΥΤΙΑ ΕΛΕΝΗ- 2011

ΟΛΑ τα άλλα από τα παιδιά των Δ-Ε και του Προαγωνιστικού, μένουν ως έχουν και ακολουθούν τα τμήματα όπου ήταν, μέχρι νεώτερης ενημέρωσης από το μπλογκ μας.