Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Η Ασία μας επέστρεψε !



Μία επιστροφή που όχι απλώς μας ευχαριστεί, μας συγκινεί...

Η 22χρονη, πλέον, Ασία Κουόλ, έτοιμη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεμιστήμιο και παράλληλα εργαζόμενη, την πήρε ( αυτή τη φορά...) την απόφαση και γυρνά στην ομάδα της καρδιάς της, τον Πορφύρα ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια της σεζόν 2023-2024 στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.

Το παιδί που ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Πορφύρα, δείχνοντας αθλητικές αρετές και σπάνιο ήθος, χάρη και στην εξαιρετική υποστήριξη από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα, αυτή η νικήτρια της ζωής, επιστρέφει στην αθλητική οικογένεια της μετά από 5 χρόνια.

Ηταν ξανά μέλος της Γυναικείας ομάδας μας στη σεζόν όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Α2 ενώ διέπρεψε με τις Παγκορασίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες του Πορφύρα και είχε κληθεί στην Εθνική Νεανίδων.

Η φωτο με το βραβείο της καλύτερης μπλοκέρ στα χέρια της είναι από το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α στο Περιστέρι, τον Μάϊο του 2016 ( περνούν τα χρόνια για τους μεγαλύτερους, αλλά, τόσο όμορφα ).

Καλορίζικη Ασία ( Αναστασία ) μας !

Υ.Γ. Στην 14άδα της Γυναικείας ομάδας του ο Πορφύρας θα έχει 6 αθλήτριες από την Ακαδημία του, με πρώτο δελτίο στο σύλλογο μας. Εργα, όχι λόγια. Και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, όχι φωτοβολίδες κρότου και αμφίβολης λάμψης...