Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Το ρεκόρ του Πορφύρα

Ο Πορφύρας είναι ο μόνος σύλλογος από τους 60 της ΕΣΠΕΔΑ ( Ενωση που αντιπροσωπεύει τη μισή Αττική ) που θα αγωνισθεί με 6 ομάδες στα πρωταθλήματα Κορασίδων.

Με 5 ομάδες ακολουθούν Πετρούπολη, Πανιώνιος και με 4 ομάδες είναι Αμιλλα, Ολυμπιακός, Δραπετσώνα, ΓΣ Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι.

Εμπιστευόμαστε τη δουλειά των πολύπειρων προπονητών μας, πτυχιούχων Γυμναστικής Ακαδημίας ( Νικηφόρος Γιαννόπουλος σε Α-Γ Κορασίδες, Σία Καμαργιάννη σε Β-Δ, Πόπη Καλλή σε Ε και Μανώλη Βαγιανό σε ΣΤ ), τη συνέπεια των παιδιών, τη στήριξη των γονιών και δίνουμε ευκαιρίες ώστε να παίρνουμε όλοι μας όμορφες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις.

Οι Α-Β-Γ Κορασίδες ξεκινούν στις 21-22 Οκτωβρίου, οι Δ-Ε-ΣΤ στις 4-5 Νοεμβρίου.

Οι Β κληρώθηκαν με Ιωνικό, Αργυρούπολη, Ιάσονα, Εθνικό, Αλιμο και από τις 6 ομάδες περνούν οι 2, οι Γ είναι με Πέρα, Δραπετσώνα, Περιστέρι, Αμιλλα, Ικαρο Καλλιθέας και από τις 6 ομάδες προκρίνονται οι 3 ενώ Πορφύρας Δ-Ε-ΣΤ είναι σε ενιαίο Ομιλο 13 ομάδων, όπου θα έχουμε για πρώτη φορά όχι μία ''εμφύλια σύγκρουση'', αλλά, δύο.

Περιμένουμε τις Κάρτες Υγείας από τις αθλήτριες μας και επίσης, θέλουμε κοντά μας τα 5-6 κορίτσια μας της Β Λυκείου που προς το παρόν, πιέζονται με τα προγράμματα των φροντιστηρίων, αλλά, προτείνουμε να πάρουν την απόφαση της επιστροφής γιατί το γήπεδο είναι η καλύτερη αποσυμπίεση...