Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Νίκη στη Θεσσαλονίκη για τον Πορφύρα και 8η θέση στην Πρι Λιγκ



Ο Πορφύρας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρείς διαδοχικές ήττες, καταβάλλοντας στη Θεσσαλονίκη τον Ναύαρχο Βότση με 3-2 σετ ( 25-18, 20-25, 25-23, 23-25, 15-17 ), έπειτα από συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας σχεδόν δυόμιση ωρών, για το  πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ Βόλεϊ Γυναικών.

Αγωνιστικότητα και πάθος τόσο από τον Πορφύρα όσο και από τον Βότση, σε ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, εντέλει με ανατροπή καθώς η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 σετ ενώ στο τάϊ μπρέϊκ λίγο έλειψε να γυρίσει η ροή καθώς το 11-14 έγινε 14-14 και οι τελευταίες επιθέσεις ήταν οι πλέον καθοριστικές, με τον Πορφύρα να είναι περισσότερο ψύχραιμος.

Συγχαρητήρια στη προπονήτρια του Πορφύρα Πόπη Καλλή και τις αθλήτριες, μπράβο και στα παιδιά του Βότση, ομάδας που όπως πάντα συμβαίνει στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη ( τον Πειραιά του Βορρά ), μας φιλοξένησε άψογα.

Ελειψαν από την κατ΄ανάγκη 11μελή αποστολή μας, οι τραυματίες Σάντε, Ομογκίμπο ( φθάσαμε τους 11 τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν, με διαφορετικά σχήματα σε κάθε αγώνα ), τους αφιερώνουμε την νίκη, όπως και σε όλους όσοι απόψε χάρηκαν για αυτή την νίκη του Πορφύρα μας.

Ο Πορφύρας ανέβηκε με 13 πόντους στην 8η θέση ( έχει 13 βαθμούς και η Πρέβεζα, αλλά, υπερτερούμε στη μεταξύ μας ισοβαθμία ) και για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες περάσαμε πάνω από τη ζώνη των πλέϊ άουτ κι ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια.