Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Μεγάλη επιτυχία για τον Πορφύρα

Τα συγχαρητήρια της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. δέχθηκε το τμήμα βόλευ γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας για την απόλυτα πετυχημένη οργάνωση της προληπτικής εξέτασης μαστών των άνω των 18 ετών αθλητριών μας όπως και των μητέρων αθλητριών της υποδομής μας ,απο τον ειδικό ογκολόγο κ.Βασίλη Μπαρμπούνη ,της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας ,στην κοινωνική δράση που φιλοξενήθηκε στο ιατρείο του γηπέδου ''Παναγιώτης Σαλπέας '',όπου αγωνίζονται οι ομάδες μας .
Ο κ.Μπαρμπούνης χαρακτήρισε μάλιστα τον Πορφύρα ως ''παράδειγμα προς μίμηση''.Τον ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία ,τον επαγγελματισμό και το υψηλού επίπεδο ήθος του που συνάδει με την άριστη επιστημονική κατάρτιση του .
Την πρωτοβουλία που οργανώθηκε με την συνεργασία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας της Ενωσης μας κ.Βαζακόπουλος που επίσης εγκωμίασε τον Πορφύρα .
Απο την πλευρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. κ.Δώρα Χαριτίδου για την εμπιστοσύνη της ,τη συνεργασία της και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της τον οποίο επιδεικνύει πάντα όπως κι οι άλλοι συνάδελφοι της που αποτελούν το προσωπικό της Ενωσης μας την οποία είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας σε κάθε σωστή προσπάθεια της .