Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Επανεκλογή του κ.Κελέκου

Ο Ιδρυτής και Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλευ γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας κ.Μανώλης Κελέκος επανεξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Φ. Πορφύρας μετά απο την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοικήσεως στον σύλλογο .
Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. του Α.Ο.Φ. Πορφύρας επαινέθηκε ,στον απολογισμό του συλλόγου ,η δράση του τμήματος βόλευ και αναγνωρίσθηκε η διαρκής ανοδική πορεία του.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα μετέχει επίσης ,μετά την εκλογή του ,ως μέλος κι ο Νίκος Δελαγραμμάτικας ,μέλος της Επιτροπής Βόλευ ενώ ένας ακόμα άνθρωπος που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο βόλευ του Πορφύρα ,ο Νίκος Κλειτσείδης κέρδισε την εκλογή του ως αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας .
Τα καλά λόγια που ακούσθηκαν για το τμήμα βόλευ γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας κι η εκλογή κι άλλων στελεχών του εκτός απο τον απόλυτα πετυχημένο και πολύπειρο κ.Κελέκο , οφείλονται στη μοναδική συσπείρωση κι αφοσίωση των γονιών και των παιδιών του τμήματος.
Αλλωστε ,η υπερηφάνεια που όλοι μας νιώθουμε πηγάζει κυρίως απο το γεγονός ότι έχουμε τη χαρά και την τιμή να συναναστρεφόμαστε καθημερινά με ανθρώπους που έχουν τα ίδια οράματα και τις ίδιες αγωνίες αλλά πάνω απο όλα έχουν ήθος και κρατούν αξίες στη ζωή τους.
Σας ευχαριστούμε όλες κι όλους .