Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Θα το μάθουμε το ...μυστικό...

Φαίνεται ότι ,επιτέλους ,πλησιάζει η στιγμή που θα μάθουμε το μεγάλο...μυστικό .Δηλαδή ,πότε ακριβώς θα αρχίσουν τα πρωταθλήματα Γυναικών ,Νεανίδων και Κορασίδων για την εφετινή σαιζόν .
Η ,καθοριστική ,συνάντηση που θα γίνει στην Ε.Ο.Π.Ε. μέσα στις επόμενες ημέρες θα δώσει τη δυνατότητα να εγκριθεί το τελικό περιεχόμενο της προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
Η αβεβαιότητα έχει προκύψει επειδή άλλαξε ,σε σχέση με όσα μας είχαν ειπωθεί σε συγκέντρωση στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. , ο αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση . Η περσινή προκήρυξη ανέφερε ότι θα παίξουν φέτος 12 ομάδες αλλά εντέλει αυξήθηκαν σε 14.
Ο Πορφύρας θα σεβασθεί κάθε ,νόμιμη ,απόφαση της Ε.Ο.Π.Ε. και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η οποία θα πρέπει βεβαίως να φροντίσει ώστε να καλύψει πλήρως κάθε εκκρεμότητα που έχει ανακύψει εξαιτίας αυτής της αρρυθμίας .Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσουμε νέα για αποφάσεις που θα είναι ''ενδιάμεσες '' και δεν μπορούμε βέβαια να υιοθετήσουμε φήμες .
Θα περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα απολαύσουμε φέτος το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων ,με προσοχή ,σεβασμό στις διατάξεις και τους νόμους κι επιμέλεια απο όλους .