Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Το ταξίδι αρχίζει ,απολαύστε το ...

Με τον αγώνα με αντίπαλο το Μοσχάτο εκτός έδρας ξεκινά το ταξίδι της φετινής σαιζόν για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα το βράδυ της Τετάρτης (στις 21.00) .
Αυτό που ευχόμαστε για τα κορίτσια ,τον προπονητή τους αλλά και γι εμάς είναι να το απολαύσουμε .
Χωρίς μιζέρια αλλά με περηφάνεια και καμάρι γιατί ο Πορφύρας είναι δυνατός κι έτοιμος γι όλα ,χωρίς να έχει χάσει το στίγμα και τη φυσιογνωμία που τον διακρίνει απο την ημέρα που ο κύριος Μανώλης ίδρυσε το τμήμα ,το 1990 καθώς παραμένουμε μία όμορφη ,οικογενειακή κατάσταση .
Οι στόχοι μας είναι προφανείς .Ας μιλήσουν οι άλλοι γι αυτούς .Εμείς θέλουμε σοβαρότητα ,επαγγελματισμό ,αλλά ,πάνω απο όλα σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται και στην οποία είναι ευδιάκριτο ότι ξεπερνούμε τα όρια μας επειδή έχουμε έναν στόχο κι ένα όνειρο .
Καλή διασκέδαση σε όλες κι όλους .Με αυτοπεποίθηση και δουλειά όλα θα πάνε καλά .Επειδή ωστόσο η περίοδος είναι μεγάλη και δύσκολη ,τουλάχιστον ας κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα .
Στηρίξτε η μία την άλλη κι όλες μαζί τον προπονητή σας ,όπως κι εκείνος εσάς .Μην αφήσετε να πάει χαμένος ο ιδρώτας που αφήνετε στο γήπεδο ,συνειδητοποιείστε ότι φοράτε μία φανέλλα που πρέπει να σας κάνει ακόμα πιο υπερήφανες και φιλόδοξες απο ότι είστε και να έχετε πάντα ψηλά το κεφάλι γιατί αυτή η ομάδα έχει συναίσθημα ,χαρακτήρα και ψυχή.
Ε,έχει και χορηγούς και νοικοκυριό και γι αυτό μπήκαμε στο μάτι πολλών ,αλλά, αυτά έχει η ζωή...Τι να κάνουμε τώρα...