Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Πρέπει να σοβαρευθούμε...

Με εντός έδρας ήττα με 3-0 σετ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα μας των Νεανίδων που έχασε απο την Προοδευτική η οποία απόλυτα δίκαια πήρε τη νίκη και μπράβο στα κορίτσια απο τον Κορυδαλλό .
Τα σετ ήταν 19-25,10-25 και 16-25 .
Είναι αναγκαίο να σοβαρευθούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Πορφύρας θέλει τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις σε όλα τα επίπεδα .
Η χθεσινή παρουσία της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και σίγουρα τα κορίτσια κι η προπονήτρια τους Νατάσα Μαλκοπούλου μπορούν να δείχνουν καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο.
Οι δικαιολογίες για ελλιπή παρουσία στις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων στο σχολείο δεν επαρκούν .Και για τους άλλους τα ίδια ισχύουν με αυτό το...μαγευτικό εκπαιδευτικό σύστημα της αγκύλωσης και της παχυσαρκίας .Κάτι δεν κάνουμε καλά και πρέπει να το αλλάξουμε .
Αλλωστε ,το βόλει ,σε γενικές γραμμές ,είναι όμορφο ως άθλημα γιατί είναι δίκαιο και σε τιμωρεί για τα λάθη και τις προχειρότητες σου ενώ συνήθως επιβραβεύει αυτόν που έχει κάνει καλύτερα τη δουλειά του .
Τώρα που είναι αρχή ας ξυπνήσουμε γιατί τέτοιες εμφανίσεις μας φέρνουν πίσω και τα παλιά τα έχουμε για να μαθαίνουμε απο αυτά κι όχι για να τα βλέπουμε πάλι μπροστά μας σα φαντάσματα....