Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Εκλεισε ο κύκλος και για την Βάλια

Μία εξαιρετικού ήθους αθλήτρια ,που για λόγους ανεξάρτητους απο τη θέληση της ,δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που ήθελε και μπορούσε στην γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα ,η Βάλια Τσιμηλά παραχωρήθηκε στο γειτονικό σωματείο του Φοίνικα ώστε να συνεχίσει την καρριέρα της στο βόλει.
Η Βάλια ήλθε στον Πορφύρα ,απο την Αρτεμις Κορυδαλλού ,το καλοκαίρι του 2008 αλλά στην πρώτη σαιζόν της στην ομάδα δεν μπόρεσε να έχει ουσιαστική παρουσία εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων της στο Πολεμικό Ναυτικό όπου υππηρετεί ως μόνιμη υπαξιωματικός .
Στην τελευταία αγωνιστική περίοδο  η Βάλια χρησιμοποιήθηκε ως ακραία αλλά κι ως λίμπερο ,όταν παρέστη ανάγκη.
Εδειξε χαρακτήρα ,συνέπεια κι άριστη συμπεριφορά .Το αίτημα της για μεταγραφή έγινε δεκτό και πλέον ανήκει στον Φοίνικα .Ο Πορφύρας τη διευκόλυνε να πάρει μεταγραφή αλλά κι εκείνη φέρθηκε άψογα απέναντι στην ομάδα μας .Γι αυτό και δόθηκε ,αν και δεν υπήρχε τέτοια διάθεση .
Θα την βλέπουμε στο γήπεδο κι ελπίζουμε ότι πέρα απο τις όποιες ,φυσιολογικές ,πικρίες θα είναι πάντα φίλος του Πορφύρα .Είμαστε δε σίγουροι ότι θα έχει πολύτιμη προσφορά στον Φοίνικα , στην Α ΄ΕΣΠΕΔΑ .
Καλή τύχη Βάλια και πάνω απο όλα υγεία .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ