Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Κυρ Μανώλη ,η παράδοση σου συνεχίζεται....

Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας συνεχίζει την παράδοση του κι όπως συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ και μία εικοσαετία που το ίδρυσε ο κυρ Μανώλης , έστειλε κι αυτό το καλοκαίρι κορίτσια στα Ανώτατα και τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη για την ευθεία σύνδεση ανάμεσα στον αθλητισμό και τα γράμματα ,όταν βέβαια υπάρχει  καλή διάθεση ,πειθαρχία κι υποστήριξη απο το σπίτι κι όχι μόνο απο την ομάδα .
Με αλφαβητική σειρά λοιπόν ,η Μαρία Αμπελακιώτη πέρασε στα ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων Κρήτης ,η Μαρία Δελαγραμμάτικα μπήκε 3η στη Σχολή Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού  Καποδιστριακού Πανεμιστημίου Αθηνών ,η Ζωή Παπακυριάκου πέτυχε την εισαγωγή της στην Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεμιστημίου Πειραιώς κι η Ελισάβετ Σοφικίτη μπήκε στα ΤΕΙ Αυτοματισμού Χαλκίδας .
Μπράβο και στα 4 κορίτσια μας .
Θυμίζουμε ότι πέρσι είχαν μπεί σε ΑΕΙ--ΤΕΙ άλλα 4 κορίτσια απο το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας .
Ευχόμαστε τα καλύτερα για τις 93άρες μας που θα δώσουν Πανελλήνιες του χρόνου .
Αυτές οι διακρίσεις μας ευχαριστούν όσο κι οι αθλητικές επιτυχίες .
Τη χαρά να βλέπουμε να προχωρούν στη ζωή τους κορίτσια που μας τα εμπιστεύθηκαν οι γονείς τους απο μωρά ή να μένουν μαζί μας και να μεγαλώνουν με υγεία φορώντας τη φανέλλα του Πορφύρα κοπέλλες που ήλθαν στη Φρεαττύδα κι έγιναν ''Φενταγίν του Πορφύρα''  ,δεν την ανταλάσσουμε με τίποτα . 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ