Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πρωτάθλημα 16 ομάδων

Με 16 ομάδες σε έναν Ομιλο θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ Γυναικών.
Θα γίνουν, δηλαδή, 30 αγωνιστικές.
Το ερώτημα είναι πόσες ομάδες θα αντέξουν σε αυτό τον ρυθμό υποχρεώσεων και πόσους τραυματισμούς θα έχουμε, όταν είναι δεδομένο ότι απο τις 16 ομάδες, ελάχιατες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται κανονικά, με το σύνολο των αθλητριών τους στο γήπεδο.
Αλλά, οι ομάδες δεν ενέκριναν την αύξηση του αριθμού στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, ώστε να βολευθούν και να μην πέσουν παρά μόνο 2 πέρσι ;
Ο Πορφύρας είχε μειοψηφίσει και την ίδια στάση είχε ακολουθήσει κι η Ηλιούπολη.
Ολοι οι άλλοι έλεγαν ''ναι στις 16 ομάδες'', χωρίς προυποθέσεις και δίχως να σκεφθούν πως θα πραγματοποιείτο αυτό το πρωτάθλημα.Διαφορετικότητα είχε εκφράσει μόνο ο Ρέντης, που είχε επισημάνει τις δυσκολίες και τα προβλήματα και μάλιστα είχε κοντράρει γερά.
Προτιμόιτερο να παίξουν έτσι παρά να γίνει χωρισμός , χωρίς κριτήρια, σε 2 Ομίλους των 8 ομάδων και να υπονομευθει, με αυτόν τον τρόπο, η ουσία της αθλητικής προσπάθειας .
Κι όλα αυτά για ένα γινάτι.
Για το πείσμα του Προέδρου της ΕΣΠΕΔΑ , ο οποίος πέρασε ότι ήθελε, με την αποδοχή των ομάδων, νομιμοποίησε την αυθαιρεσία με την συναίνεση τους , καθώς μόνο ο Πορφύρας αντέδρασε και μάλιστα είχα δεχθεί τηλεφώνημα απο τον κ.Κουρίδη, ο οποίος , σε καλό ύφος επειδή υπάρχει αμοιβαία αλληλοεκτίμηση και πολυετής γνωριμία, μου έκανε τα παράπονα του για ανάρτηση μου στο μπλογκ.
Τώρα λοιπόν που ανεβήκατε όλοι στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ και μείνατε κι όλοι, καλό πρωτάθλημα, με την ευχή μας να μην πληρώσουν το κόστος οι αθλήτριες που θα κατεβαίνουν, ουσιαστικά απροπόνητες, σε μία σαιζόν 8 μηνών, με μόλις 2 εβδομάδες διακοπής.

Ν.Δελ.