Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Συγκίνηση...

Οτι το βόλει Γυναικών του Πορφύρα είναι, για εμάς που ασχολούμαστε με το τμήμα, ''υπόθεση καρδιάς'' κι ότι το λατρεύουμε σαν τα παιδιά μας, είναι γνωστό. Μάλλον, κιόλας, φαίνεται...
Το γεγονός αυτό, ενίοτε, μας οδηγεί σε υπερβολές, όχι, ωστόσο,  επιζήμιες ή άδικες ή προσβλητικές για άλλους.
Κι εσείς να βρισκόσασταν στη θέση μας και να μαθαίνατε ότι τα κορίτσια των Νεανίδων και των Κορασίδων μας, έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στον φίλο και συμπολίτη Πειραικό, θα νιώθατε ευχαρίστηση και συγκίνηση.
Γιατί, με τις υποδομές μας δεν ασχολούμαστε για να κάνουμε τους...εισπράκτορες και να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους εαυτούς μας και τον κόσμο, για τις συνδρομές, αλλά, για να βγάλουμε παιδιά που θα πάνε στην γυναικεία, σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών.
Ο προπονητής μας Βασίλης Καλογερογιάννης, στο πρώτο του παιχνίδι, με τα κορίτσια που δούλεψαν εφέτος με τον Κώστα Γκούντα και την Πόπη Καλλή, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αν κι ετερόκλητο, καθώς, είχαμε στην 9άδα μας παιδιά γεννημένα απο το 1994 μέχρι και το 1999.
Ο Πειραικός, όπως μας είχε ενημερώσει, παρουσίασε την γυναικεία ομάδα του, μαζί με παιδιά απο τις υποδομές του, έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, σε καταπληκτική ατμόσφαιρα, μας φέρθηκε άψογα ( ευχαριστούμε πολύ και τον Αντώνη Φρατζέσκο και τη Μαρία Λιναράκη, που θα με συγχωρέσει, αλλά, οι Κασιώτες προηγούνται ακόμα κι απο τις κυρίες...) και πέρασε θαυμάσια μαζί μας, σε αγώνα επίδειξης στο κλείσιμο της χρονιάς.
Οι μικρές μας που δε ξύπνησαν απο το χθεσινοβραδυνό πάρτυ κι άλλες οι οποίες πήγαν, ίσως, για μπάνιο, έχασαν την ευκαιρία, αλλά, στη ζωή κάνεις τις επιλογές σου.
Μας έλειψε η Αναστασία Καρβούνη που τραυματίσθηκε στον αστράγαλο, αλλά, έχει την αγάπη μας και τη σκέψη μας. Περαστικά, παιδί μας....
Ο Πειραικός νίκησε με 2-1 σετ ( 25-17, 19-25 και 15-8) σε ένα εξαιρετικό αγώνα.
Ο Πορφύρας αγωνίσθηκε με την Φρόσω Χατζηπέτρου ( 1994), την Μαριάννα Λιάρου ( 1996), την Διονυσία Παλημέρη ( 1996), την Μαρία Δαρδακούλη ( 1997), την Νικολέτα Παυλίδου και την Ειρήνη Μονιού ( 1998 κι οι δύο, όπως κι η συνομήλικη τους Κέλλυ που θα απολαύσει στη νέα σαιζόν ότι της αξίζει ), την Κατερίνα Ζαννή ( 1999) και  την 98άρα Βασιλική Φακίρη, που είναι αδύνατο να μην παίξει βόλει σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι, ήδη, έχασε χρόνο σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.
Τα παιδιά δούλεψαν καλά κι αυτό το διάστημα κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο.
Το κυριότερο ; Είναι παιδιά απο τα σπλάχνα μας, απο το αίμα μας, απο το φυτώριο μας, για το οποίο άριστος καθρέφτης είναι η γυναικεία ομάδα μας κι οι αθλήτριες-πρότυπα που έχουμε σε αυτήν.
Συγχαρητήρια στον Πειραικό για τη σωστή στάση του απέναντι μας, σε αυτή την εκδήλωση που οργάνωσε για να τιμήσει την Νανά Βρεκούση για την αποχώρηση της απο την ενεργό δράση.