Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστούμε, αλλά, δε θα μπορέσουμε, εδώ είμαστε όμως....

Μία ευγενική και ενδιαφέρουσα πρόσκληση λάβαμε απο το ΓΣ Χαλανδρίου, με τον οποίο παίζουμε την Κυριακή σε αγώνα για την Α2 Εθνική κατηγορία στο βόλει Γυναικών , καθώς, ο υπεύθυνος του συλλόγου Νίκος Γώγος κάλεσε τον Πορφύρα, ώστε πριν απο το ματς πρωταθλήματος να παίξουν κορίτσια απο τις Ακαδημίες μας, προκειμένου να πάρει χαρακτήρα γιορτής η συνάντηση μας.
Δεν είχαμε άλλη επιλογή, απο την άρνηση, καθώς υπάρχουν λειτουργικά και πρακτικά προβλήματα , για τη μετακίνηση μικρών παιδιών απο τον Πειραιά στο Χαλάνδρι, προκειμένου να αγωνισθούν στην περιοχή και στη συνέχεια να γυρίσουν στο σπίτι, δίχως να έχουν τη δυνατότητα να δούν το ματς των γυναικείων ομάδων ΓΣΧ και Πορφύρα, καθώς, επιτρέπεται να μπούν στο γήπεδο μόλις 60 άτομα, απο 30 απο κάθε ομάδα.
Ελπίζουμε, σε άλλη ευκαιρία, να μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε ένα Τουρνουά, με συμμετοχή κοριτσιών απο τις Ακαδημίες μας.
Ανοιχτή πρόσκληση υπάρχει, ήδη, απο μέρους μας για όποιο πρωί Σαββάτου κοινά συμφωνηθεί, για Τουρνουά στο Σαλπέας, με Πορφύρα και ΓΣ Χαλανδρίου, για κορίτσια των Μίνι.
Θα είμαστε σε επαφή, ευχαριστούμε για την πρόσκληση, επιφυλασσόμαστε.