Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παράκληση προς όλες και όλους για το παιχνίδι Κορασίδων Πορφύρας-Ολυμπιακός

Αυριο Σάββατο, στις 5.45 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Σαλπέας, το παιχνίδι Πορφύρας-Ολυμπιακός για τη δεύτερη φάση της Α΄Κατηγορίας Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Μία παράκληση, προς όλες και όλους.
Επειδή και οι δύο ομάδες είναι του Πειραιά και είναι εύλογο να υπάρχει ενδιαφέρον απο τους οικείους των αθλητριών, με δεδομένη τη μηδενική απόσταση, να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να δούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θέλουμε να ζητήσουμε τη  συνεργασία όλων , ώστε να γίνουν κατανοητά τα εξής.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Σαλπέας, το προπονητήριο βόλει. Ολοι γνωρίζουμε ότι ο χώρος σε αυτό είναι εξαιρετικά περιορισμένος.
Για την ασφάλεια των παιδιών και προκειμένου να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ευταξία, παρακαλούμε για τη μικρότερη δυνατή προσέλευση απο τους φίλους του Πορφύρα και του Ολυμπιακού, απλώς, γιατί ...δε χωράμε όλοι....
ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ μας απο το σχολείο, κάποιους συγγενείς που έτσι και αλλιώς δεν έρχονται ποτέ στο γήπεδο, ας τους αφήσουμε να μας δούν σε άλλο αγώνα.
ΤΩΡΑ προέχει να υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία  απο Πορφύρα και Ολυμπιακό, απο Ολυμπιακό και Πορφύρα η γιαγιά, η μαμά, ο μπαμπάς. Ωστε να μην ταλαιπωρηθούμε όλοι μαζί και δημιουργούνται εντάσεις και πικρίες.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, δίπλα, στο κυρίως γήπεδο, θα παίζουν για την Α2 Εθνική κατηγορία στο βόλει Γυναικών, Πορφύρας-Ελασσώνα, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι σε μία περιορισμένων δυνατοτήτων αθλητική εγκατάσταση, η κοσμοσσυροή θα κάνει τη ζωή όλων μας ακόμα δυσκολότερη.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ, ότι αν οι διαιτητές εκτιμήσουν ότι λόγω πληθώρας κόσμου δε διασφαλίζονται οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ( δηλαδή δεν υπάρχει χώρος για να πάρουν τα βήματα της επίθεσης τα παιδιά, δεν μπορούν να κάνουν σερβίς ), θα μπούν στη διαδικασία να ζητήσουν να φύγουν όλοι οι θεατές απο το γήπεδο, όπως, δυστυχώς, έχει συμβεί ξανά.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ λοιπόν και προς ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, γιατί για εμάς η αγάπη είναι μεγάλη και για τις δύο και ας είναι διαφορετική.
ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ την παρουσία των δικών μας ανθρώπων ειδικά σε αυτό το παιχνίδι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δε χωράμε όλοι στο σπιτάκι μας...
ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι περιμένουμε ΜΕ ΧΑΡΑ τον Ολυμπιακό, να τον φιλοξενήσουμε με την ίδια ζέση που μας έχει δείξει και θεωρούμε δεδομένο ότι θα απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, ανάμεσα στα νιάτα του Πειραιά, τις...τσούπρες μας που πάνε στα ίδια σχολεία, είναι φίλες και θα μας προσφέρουν την απόλαυση του παιχνιδιού και την αίσθηση ότι αυτή η πόλη, ο καημός και η λαχτάρα μας, ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΑΣ, πάντα θα έχει υψηλού επιπέδου αθλητική ποιότητα και κορυφαίο αθλητικό πνεύμα.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ του αγώνα των Κορασίδων, με ευχαρίστηση θα καθήσουμε ΜΑΖΙ στην εξέδρα με τους φίλους απο τον Ολυμπιακό για να δούμε και να υποστηρίξουμε την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άλλωστε, ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ καλά.

Για το τμήμα βόλει Γυναικών ΑΟΦ Πορφύρας
Νίκος   Δελαγραμμάτικας