Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ευχαριστούμε Βασίλη, καλή τύχη, να είσαι πάντα καλά, θα είσαι κομμάτι της οικογένειας μας .....

Επειτα απο δύο χρόνια παραγωγικής και υπεύθυνης, κοινής, προσπάθειας, χωρίζουν οι δρόμοι της ομάδας βόλει Γυναικών του Πορφύρα με τον προπονητή Βασίλη Καλογερόγιαννη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει, για προσωπικούς λόγους.
Το τμήμα βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί τον Βασίλη Καλογερόγιαννη, γιατί συνεργάσθηκε μαζί μας με ήθος, εργατικότητα, αποφασιστικότητα και αφοσίωση.
Φθάσαμε μαζί, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στην 3η θέση τη σεζόν 2013-2014 και στη 2η θέση την περίοδο 2014-2015 ενώ οι Νεάνιδες μας, κάτω απο την καθοδήγηση του, πήραν φέτος την 5η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Του ευχόμαστε υγεία, καλή συνέχεια και επιτυχία σε κάθε ενασχόληση του.
Θα μείνει κοντά μας έως ότου υπάρξει συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας μας.
Ο Βασίλης Καλογερόγιαννης θέλησε να δημοσιοποιήσουμε μέσα απο το μπλογκ μας την αποχαιρετιστήρια επιστολή του.


                              ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ
           '' Ολοκληρώθηκαν για εμένα δύο χρόνια δημιουργικής εργασίας και προσωπικής προσπάθειας από τότε που ο έφορος του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, κύριος Νίκος Δελαγραμμάτικας, μου εμπιστεύτηκε τη θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας.
            Όλη όμως αυτή η προσπάθεια, δε θα μπορούσε να έχει καμία προοπτική, εάν δεν υποστηριζόταν ένθερμα από τον κύριο Δελαγραμμάτικα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη υποστήριξή του στο πρόσωπό μου, την εποικοδομητική μας συνεργασία και τη σκληρή δουλειά του.
           
            Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Κελέκο Μανώλη, γενικό αρχηγό του τμήματος και ιδρυτικό στέλεχος της ομάδας, καθώς και την κυρία Λιάρου Τασούλα, έφορο υποδομών, για την άψογη συνεργασία και την αδιάλειπτη παρουσία τους στο γήπεδο, που λειτούργησαν καταλυτικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.
            Δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τέλος τα κορίτσια της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα δύο αυτά χρόνια της κοινής μας πορείας.
           
            Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα να αναλάβω μια ομάδα με χαρακτήρα πρωταθλητή και πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεγάλες κατηγορίες. Με την ουσιαστική όμως παρουσία όλων των εμπλεκόμενων μελών, η πρόκληση αυτή μετουσιώθηκε σε ενθουσιώδη προσπάθεια και καταστάλαξε σε σημαντική προπονητική εμπειρία. Για αυτό τους ευχαριστώ όλους, τους εύχομαι υγεία, δύναμη στο δημιουργικό έργο τους και να φτάσει ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ σύντομα στην Α1 κατηγορία''.