Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ο στόχος μας...

Φυσικά, για την επόμενη σεζόν αλλά και για το υπόλιπο της τωρινής, καθώς ακόμα έχουμε πλούσια δράση στις ομάδες των υποδομών μας, στο επίπεδο των Παγκορασίδων, στόχος είναι η κορυφή.
Με ότι αυτο σημαίνει. Και μεταφορικά, όχι μόνο κυριολεκτικά.
Γιατί, αν δεν κυνηγάς την κορυφή κι αρκείσαι στη μέση, θα βρεθείς στον βυθό.
Στο ποδόσφαιρο, οι κορυφαίοι λένε πάντα ότι αν θέλεις να σιγουρέψεις την ήττα σου, ξεκίνα να λες  ότι πας για την ισοπαλία.
Με τη συνέχιση της  ανανέωσης της ομάδας μας, αλλά, με άρωμα Πορφύρα, δηλαδή, της ομάδας που ζυμώθηκε στον πρωταθλητισμό, στα δύσκολα και στα ζόρια, της ομάδας που έχει πίεση, υπερβολή αλλά και χαρές και συναισθήματα μοναδικά, όπως η αγάπη μας γι΄αυτό που υπηρετούμε ΕΝΤΙΜΑ, έτσι θα πορευθούμε.
Και με ψηλά το κεφάλι, με φιλοδοξίες και με όνειρα.
Αν θέλαμε να βρούμε μία ήσυχη γωνίτσα για να αράξουμε, θα το είχαμε κάνει, εύκολα, ανώδυνα, ανέξοδα.
Εδώ, όσοι είμαστε μαζί, θα προχωράμε για να ακούγεται το όνομα του Πορφύρα, ως παράδειγμα ομάδας που παλεύει με ελάχιστες δυνάμεις αλλά με θέληση για πρόοδο και πάνω απ΄όλα με τις δικές της δυνάμεις και με ευκαιρίες για όσους κι όσες τις ζητούν και τις θέλουν.
Στον αθλητισμό κι ειδικά στο βόλει, δε χρειάζεται διαβατήριο και ταυτότητα για να παίξεις.
Αν θέλεις, αν μπορείς, αν δουλεύεις, αν έχεις δίψα για διάκριση, αν έχεις διάθεση να προοδεύσεις, είτε έχεις ταλέντο είτε όχι, θα πάρεις ότι δικαιούσαι, με βάση την αφοσίωση και την προσπάθεια σου.
Γι΄αυτό προσπαθούμε για το καλύτερο, με τα λιγοστά εφόδια μας, αλλά, με καρδιά και θυσίες όπως αυτές που κάνουν άνθρωποι που φροντίζουν ώστε τα παιδιά σας να προπονούνται σε ασφαλείς συνθήκες, με φροντίδα κι αγάπη ώστε να πάρουν και να δώσουν όχι μόνο ότι μπορούν, αλλά, κυρίως ότι θέλουν....