Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Καλορίζικες !

Πιστό στο δόγμα που εκφράζει την φιλοσοφία του, το βόλει Γυναικών του Πορφύρα προχώρησε στην προώθηση, ακόμα, δύο αθλητριών από την Ακαδημία του στην γυναικεία ομάδα.
Η γεννημένη το 2000 Πετρίνα Μπουτσελάκου ( λίμπερο και ακραία ) και η γεννημένη το 2001 Ασία Κουόλ ( κεντρική και διαγώνια ) εντάσσονται στην γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα, με την οποία θα αγωνίζονται από την εφετινή σεζόν ως μέλη της 14άδας της.
Το βόλει του Πορφύρα θα έχει στην 14άδα του και στη σεζόν 2016-2017, τουλάχιστον 5 αθλήτριες από τις υποδομές του ( σε πρώτη φάση θα είναι : Εβελίνα Θαλασσινού, Μαριάννα Λιάρου, Μάρα Ράπτη, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Ασία Κουόλ ).
Η φιλοσοφία του βόλει Γυναικών του Πορφύρα είναι σαφής και σταθερή :
Δουλεύουμε με την Ακαδημία μας, ενθαρρύνουμε την πρόοδο των παιδιών που έχουν διάθεση να βελτιωθούν και μένουν με το μυαλό μέσα στο κεφάλι και στηρίζουμε την προσπάθεια στις υποδομές μας, με καθρέφτη την γυναικεία ομάδα μας.
Στη σεζόν 2015-2016, ήταν στην 14άδα της γυναικείας ομάδας μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, από την Ακαδημία μας, 6 αθλήτριες, οι Στέβη Χαλβατζή, Εβελίνα Θαλασσινού, Μαριάννα Λιάρου, Μάρα Ράπτη, Διονυσία Παλημέρη, Ανδρονίκη Πρίφτη.
Ο κανόνας που ως τμήμα έχουμε θέσει, από το 2010 ( και θα ισχύει στο διηνεκές ), είναι ξεκάθαρος και απαράβατος.
Τουλάχιστον 5 αθλήτριες από τις υποδομές μας, θα είναι ΠΑΝΤΑ στην 14άδα της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα.
Η υποχρεωτικότητα δεν βοηθά πάντα, ασφαλώς.
Ωστόσο, με 12 τμήματα στις υποδομές μας, έχουμε δημιουργήσει, πια, την δεξαμενή από την οποία θα επιλέγονται τα παιδιά που είναι περισσότερο αφοσιωμένα και πιο έτοιμα ώστε να φορέσουν την φανέλα της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα και όχι μόνο να κερδίσουν, μα και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία.