Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Το βόλεϊ του Πορφύρα αγκαλιάζει την κοινωνία και τα παιδιά

Ακολουθώντας πιστά την κουλτούρα και την φιλοσοφία του τμήματος μας, το βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, υποστηρίζει έμπρακτα και για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, φορείς της κοινωνίας που έχουν σχέση με το παιδί.
Συγκεκριμένα :
Για έβδομη χρονιά, προσφέρονται από το τμήμα μας αθλητικές υποτροφίες ( άθληση στο βόλεϊ του Πορφύρα, δίχως την παραμικρή υποχρέωση ) σε όσα κορίτσια του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, επιθυμούν να είναι κοντά μας. Μάλιστα, με τις ομάδες υποδομών του Πορφύρα αγωνίσθηκαν στη σεζόν 2015-2016, 4 κορίτσια από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και άλλα, περισσότερα, γυμνάζονταν κοντά μας σε μη αγωνιστικά τμήματα.
Από τώρα έως και τον Ιούνιο του 2017, το βόλεϊ του Πορφύρα είναι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αρωγός της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά ΄΄Ο Καλός Ποιμήν΄΄, στα Καμίνια. Η υποστήριξη μας αφορά εθελοντική προσφορά, όπως και την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των παιδιών, σε συνεννόηση με την Διευθύντρια του Ιδρύματος κ.Αγγελική Κουζούμη.
Το βόλεϊ του Πορφύρα είναι, έμπρακτα, επίσης, στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις ΄΄Η Πίστη΄΄ και θα συνεργασθεί με αυτόν τον φορέα, προκειμένου να ενισχύσει τον αγώνα για την ευαισθητοποίηση και προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Παράλληλα, σε εφαρμογή της δέσμευσης που ανέλαβε το τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα, ανακοινώνει ότι 2 αθλήτριες του, έχουν υποτροφία για την εφετινή σεζόν, δηλαδή, δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν με την μηνιαία συνδρομή ( 25 ευρώ ), καθώς, είναι εκείνες με τον μεγαλύτερο βαθμό, σε Γυμνάσιο και Λύκειο, στην σχολική περίοδο 2015-2016.
Οι αθλήτριες μας με τον μεγαλύτερο βαθμό είναι :
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Ουρανία Καλογεροπούλου ( βαθμός ενδεικτικού της Γ΄ Γυμνασίου στο 1ο Καλλίπολης, 19 και 13/15 ).
Η Ουρανία γεννήθηκε το 2001 και αγωνίζεται ως διαγώνια και κεντρική στις Νεάνιδες και στις Κορασίδες Α ενώ πέρσι έπαιξε στις Παγκορασίδες Α, με τις οποίες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και στις Κορασίδες Γ, με τις οποίες αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στην ΕΣΠΕΔΑ.
Ο άριστος συνδυασμός βόλεϊ και σχολείου, αποτυπώνεται για την Ουρανία στις 34 επίσημες συναντήσεις στις οποίες αγωνίσθηκε στη σεζόν 2015-2016, με Νεάνιδες, Κορασίδες και Παγκορασίδες.
ΛΥΚΕΙΟ
Μαρία Χονδρουδάκη ( βαθμός ενδεικτικού της Α΄Λυκείου στο 1ο Πειραιά, 19 και 4/10  ).
Η Μαρία γεννήθηκε το 2000 και είναι πασαδόρος στις Νεάνιδες και στις Κορασίδες Α.
Στην περσινή περίοδο, συνδύασε άριστα βόλεϊ και σχολείο, καθώς, είχε εξαιρετικές επιδόσεις και στο γήπεδο, αγωνιζόμενη σε 35 επίσημα παιχνίδια, ένα από τα οποία ήταν με την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Είναι από τις παλαιότερες αθλήτριες του βόλεϊ του Πορφύρα, όπου ανήκει από ηλικία 7 ετών.
Eξαιρετικό είναι το γεγονός ότι έχουμε στα χέρια μας ενδεικτικά από 22 αθλήτριες του βόλεϊ του Πορφύρα, με βαθμούς πάνω από 19.
Και από τα 22 παιδιά, τα 21 πηγαίνουν σε σχολεία του Πειραιά.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Συνεχίστε την ( θαυμάσια ) προσπάθεια.