Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κάρτα Μέλους για το Βόλεϊ του Πορφύρα μας, με ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες και όλους που μας αγαπούν και μας στηρίζουν


Για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, η Κάρτα Μέλους του Βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, που ισοδυναμεί με Κάρτα Διαρκείας και προσφέρει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, στα εντός έδρας παιχνίδια της γυναικείας ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας ( αλλά και εκπτωτικών προνομίων, που θα ανακοινωθούν ολοκληρωμένα τις επόμενες ημέρες  ), ταυτίζεται με την λέξη-σύμβολο ΄΄Ευχαριστώ΄΄.
Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση ΄΄εκστρατεία΄΄ή ΄΄καμπάνια΄΄.
Απλώς, είναι μία υπόθεση καρδιάς και συμμετοχικότητας. Ξεκάθαρα.
Γιατί ΄΄Ευχαριστώ ΄΄;
Για όλες και όλους εκείνους που αγαπούν και στηρίζουν το τμήμα, δίχως κανείς να είναι υποχρεωμένος ή να μας χρωστάει τίποτα. Ολα για μία αγάπη ( άδολη ), μία τρέλα ( μεγάλη...), ένα μεράκι ( τεράστιο...) και ένα πείσμα ( ατελείωτο...) γίνονται.
Για όλες και όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να αγωνισθεί με αξιοπρέπεια η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Για όλες και όλους εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας.
Για όλες και όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Για όλες και όλους εκείνους που επέλεξαν  ή έπρεπε να αλλάξουν περιβάλλον, γιατί δεν είμαστε αγνώμονες και αναγνωρίζουμε ότι όλες και όλοι βοήθησαν.
Για όλες και όλους εκείνους που μας κάνουν καλύτερους με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους.
Κυρίως, για όλες και όλους εκείνους που, διακριτικά, αθόρυβα και ταπεινά, δίνουν από το υστέρημα τους για να στηρίξουν μία ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Τις Κάρτες μπορείτε να τις παραγγέλνετε στους εφόρους του τμήματος. Θα είναι έτοιμες προς παράδοση από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα ξεκινά νωρίτερα από ποτέ άλλοτε φέτος, στις 8 Οκτωβρίου.
Το δημιουργικό και την υλοποίηση του, ανέλαβε η εταιρεία Instagraph  που στήριξε πέρσι το βόλεϊ του  Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, εκεί που μετρήσαμε τους φίλους μας με τους οποίους θα έχουμε πορεία αλληλεγγύης.

Ιnstagraph IKE
Ελ. Βενιζέλου 44 
Πειραιάς - Τ.Κ : 18532
Τηλ. : 210 41 26 142