Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Μπράβο παιδιά !

Στα εύκολα όλα καλά. Στα δύσκολα χρειάζονται στήριξη και ενθάρρυνση τα παιδιά, όπως και προτροπή ώστε, χωρίς να αμελούν τα μαθήματα τους, να μετέχουν στις κατά το δυνατόν, περισσότερες προπονήσεις.
Λοιπόν, με απλά λόγια, εμείς είμαστε υπερήφανοι για τις αθλήτριες και τους γονείς των Κορασίδων Δ, που ταλαιπωρήθηκαν σήμερα για να πάνε στην Αργυρούπολη, αλλά, φέρθηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος, με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβαστό ήθος και τίμησαν τον Πορφύρα που προσέχει πάντα ακόμα και τις λεπτομέρειες και ανάλογα εκπαιδεύει, με τις αληθινές αξίες του αθλητισμού.
Η ομάδα μας είναι καινούρια, αρκετά παιδιά δεν είχαν παίξει ποτέ ξανά σε επίσημο αγώνα ενώ μόλις 5 είχαν χρησιμοποιηθεί πέρσι σε πρωτάθλημα Κορασίδων, άρα, χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή, δουλειά και ποτέ να μη ξεχνάμε ότι είμαστε δίπλα ( και ) στις Κορασίδες Δ, όπως φάνηκε έμπρακτα.
Με προσπάθεια και συγκέντρωση, με λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τα κλάμματα θα γίνουν χαμόγελα.
Μικρές μας, δεν είστε μόνες.
Το αποτέλεσμα ήταν : Αργυρούπολη Γ -Πορφύρας  Δ, 3-0 σετ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων Γ-Δ, με όλα τα παιδιά του Πορφύρα να παίρνουν  χρόνο συμμετοχής.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Στέλιος Σιμάτος ) : Λιαρμακοπούλου, Μουζάκη, Κοσμαδοπούλου, Στρατηγού, Πανίδου, Αντουάν, Παπασπηλιοπούλου, Ραγκούση, Λαγωνίκου, Ζαχαράκη, Κ.Δράκου, Βογιατζή.