Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Χρησιμότατη Ημερίδα


Ο Ομιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, αποκλειστικός εκπαιδευτικός χορηγός του Βόλεϊ του Πορφύρα, έχει την καλωσύνη να μας προσκαλέσει στο σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κύριο Κωνσταντίνο Κότιο.
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, στον Κεραμεικό, στην αίθουσα εκδηλώσεων SILK ROOM.
Ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ
Ώρα έναρξης 11.30 π.μ
Ώρα λήξης 14.30
Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2018.
Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών και πολλά άλλα.