Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Πολύτιμοι αρωγοί για το Βόλεϊ του Πορφύρα


Η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών ( κορυφαία στον κλάδο της ) με τον Γενικό Διευθυντή της κ. Σταμάτη Παπασταμάτη και το πολυβραβευμένο κατάστημα κορυφαίων προϊόντων διατροφής ΄΄Μανδραγόρας΄΄( Γούναρη 14, Πειραιάς ), με τον συνεχιστή της οικογενειακής παράδοσης που ξεκίνησε το 1955, τον κ.Γιάννη Βασιλόπουλο, στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί για το Βόλεϊ του Πορφύρα, καθώς, με την δική τους πολύτιμη, καθοριστική και άκρως αναγκαία βοήθεια ως σπόνσορες, καλύφθηκαν τα παράβολα μεταγραφής και το κόστος διαμονής στον Πειραιά, της Αμερικάνας πασαδόρου του Πορφύρα Σέλλεϊ Ράε Αντερσον.
Δύο γονείς αθλητριών της Ακαδημίας μας, οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, πρόσφεραν ότι απαιτείτο για τα εισιτήρια και άλλα διαδικαστικά έξοδα για την έλευση της Σέλλεϊ.
Τους ευχαριστούμε όλους. Και ελπίζουμε ότι θα βρούν μιμητές. Αξίζει ο κόπος. Οι πόροι της Ακαδημίας κατευθύνονται πάλι στην Ακαδημία μας. Η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα, που είναι ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ζεί από τέτοιες υπερβάσεις, χειρονομίες και χορηγίες. 
Κάθε ημέρα είναι και ένας αγώνας επιβίωσης για το Βόλεϊ του Πορφύρα, αλλά, για να τα καταφέρνουμε και να προσελκύουμε το ενδιαφέρον μεγάλων επιχειρήσεων και σοβαρών ανθρώπων, κάτι καλό θα βλέπουν...
Ελάτε και εσείς κοντά μας. Ο καθένας όπως και με ότι μπορεί. Δεν υπάρχει...ζύγι στην έκφραση συμπαράστασης, αγάπης και αναγνώρισης.